tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulukuun kymmenes: Me&I-ale ja avoimet ovet

Me&I:lla alkoi alennusmyynnin loppuhuipennus, ja kauttakin on jäljellä enää kuusi päivää. Päätin kutsua tutut katsastamaan malliston jouluherkkujen äärellä vielä näin kauden päätteeksi. Montaa ihmistä ei joulukiireiltään ehtinyt paikalle, mutta mukava tunnelma meillä muutamalla oli.

Kynttilät tietenkin palamassa.
Pöydässä ihan vaan perinteisiä jouluherkkuja eli torttua, pipareita ja suklaata. Joulun alla tarjoilu ei vaadi suurta panostusta ja siksi kutsujen järjestäminen näin kiireen keskelläkin onnistuu.


Vieraiden lähdettyä lapset innostuivat testailemaan mallistoa ja omia taitojaan.Äiti itse taisi olla taas itsensä paras asiakas, jokunen vaate lähti tilaukselle, vaikka jokunen oli jo ennestäänkin... Viskarille housuja: plyysiset joogat camelin ja khakin värissä sekä taskulliset velourpantsit ruskeana oransseilla raidoilla. Lisäksi poika saa pääkallo- ja poliisiautopaidat, pitkähihaisille trikoopaidoille kun jäi hintaa enää 15-17 euroa. Kuopukselle tilasin lähinnä pitkähihaisia tunikoita. Koska neiti käyttää lähes yksinomaan mekkoja ja sukkahousuja, ovat nämä pitkähihaiset mekot ja tunikat ihan ehdottoman hyviä ja helppoja talvella: muuta ei tarvita kuin sukkahousut kaveriksi. Kaikki plyysiset tunikat meidän oli neidille saatava, ne varsinkin lämmittävät ihanasti kylminä talvipäivinä. 

Nyt vaan pakettia odottelemaan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!