perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulun viettoa

Meillä on ollut tapana viettää joulua joka toinen vuosi minun, joka toinen vuosi miehen suvun kanssa. Tänä vuonna oli miehen suvun vuoro, ja - kiitos uuden kodin - olimme kutsuneet miehen suvun ensimmäistä kertaa meidän kotiimme. Yhteensä yhdeksän aikuista ja yhdeksän lasta, lasten ikähaitari 2-10v, eli paljon ääntä ja hulinaa. Yhdessäoloa kaikilla mausteilla. Ja sen jälkeen joulupäivän iltana vastapainoksi rauhoittumista omalla perheellä uusien pelien ja lelujen parissa.

Aattoaamu aloitettiin lastenohjelmilla sekä kuusenkoristelulla. Jätimme koristelun tietoisesti aattoaamulle, että olisi mukavaa tekemistä pukkia ja iltaa odotellessa.


Odottelun lomassa pari aikuista keksi suunnitella lapsille joulurapin, jonka lapset sitten esittivät joulupukille - taisipa pukki saada meidän tuvassa ainutlaatuisen esityksen.

Pukki oli myöhässä ja joulukoristeitakin ehdittiin käyttää leluina jännityksen lomassa.

Mutta onneksi odotus palkittiin ja meille tuli kuin tulikin vieraaksi ihan oikea pukki - läpäisi jopa seitsemänvuotiaan tarkan seulan :)


Lapset olivat olleet kiltteinä ja paketista paljastui pikkuprinsessalle prinsessoja ja nukentarvikkeita, isommille lumiskuutteja, kirjoja, pelejä sekä odotetuimpina pelikonsoli viisivuotiaalle ja minitabletti seitsemänvuotiaalle.


Kaikki tämä hulina toki kynttilöiden loistaessa, joulukoristeiden täyttämässä kodissa, joulumusiikin soidessa taustalla. 


Talon hiljennyttyå, lasten nukkuessa, aikuisilla oli aikaa pelata ja nauraa yhdessä.

Joulu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!