tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulukuun seitsemästoista: Täysi kymppi!


Tänään tuli ensimmäistä kertaa juostua täysi kymppi! 

Juoksuharrastuksen aloitin heinäkuussa, kun mies pyynnöstäni osti minulle Asicsin juoksulenkkarit synttärilahjaksi. Aloitin Kunto plussan nettisivuilta löytyvät viiden kilometrin juoksuohjelman.

Kuvittelin aloittaessani, että olen tyytyväinen, kun jaksan juosta viisi kilometria putkeen ja ehkä ensi keväänä voisi käydä paikalliset Leidit lentoon -lenkin, joka on yleensä ollut noin 8km. 

Nälkä kasvaa kuitenkin syödessä ja kun 10km alkoi tuntua realistiselta, piti sitä alkaa tavoittelemaan Kuntoplussan kymmenen kilometrin ohjelman avustamana.

Nyt on kuusi kuukautta juoksua takana, pääasiassa kolmen viikkolenkin tahti (osittain olen korvannut yhden lenkin tanssitunnilla) ja vihdoinkin se 10 km tuli täyteen ajassa 1h 3min - eikä tehnyt edes tiukkaa! Palkintona urakasta oli jälleen kerran ihana olo, sen saa aina juoksulenkin jälkeen.


P.S. Lenkkikeli sopi tänään erinomaisesti uusien Salomonin nastalenkkareiden testaamiseen ja hyvinhän ne toimivat! Päädyin näihin, koska olivat jalkaani paljon paremmin tuntuiset kuin testaamani ja monien suosittelemat Icebugit.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!