maanantai 30. joulukuuta 2013

Ale siellä, ale täällä

Olettekos tehneet alehankintoja? Minulla ei varsinaisesti ollut mitään tarpeita, mutta pitihän tuo Zeppelinin kauppakeskus kiertää läpi - laihoin ostosaldoin. Ostimme ainoastaan etukäteen suunnitellun Singstar Suomihelmet -levyn, kun se toive oli joulupukilta mennyt sivusuun, ja senkin normaalihintaan. Lisäksi muutama pieni joulukoriste alesta ensi vuotta silmällä pitäen.

Nettikaupoista sen sijaan olen tehnyt joitain löytöjä. Jo ennen joulu alkaneesta H&M:n alesta tilasin ihania rasioita. Tätä kolmen rasian settiä haaveilin pikkuneidin huoneeseen jo normaalihinnalla ja nyt allennettuun kahdeksan euron hintaan en voinut enää vastustaa kiusausta, kun postikulutkin sai ilmaiseksi.Lisäksi matkaan tarttui kolme lasipurkkia tekstillä "Precious things". Yhteen laitoin koruaskarteluja varten ostetut helmet, toiseen pikkuneitien korut ja kolmas etsii vielä käyttötarkoitustaan.


H&M:n tilauksen lisäksi tein tilauksen Pomp de luxin alesta, joka alkoi 27.12. klo 01. Hoksasin alen vähän ennen puolta yötä ja en malttanut mennä nukkumaan, niin olin heti valmiina yhdeltä. Sivut kuitenkin tökkivät tosi pahasti ja moni haluamani ehti tuossa jumimisen lomassa loppua. Sain kuitenkin alkukaudesta asti esikoiselle haaveilemani toppaliivin, keskimmäiselle juhlapaidan, molemmille tytöille lämpimät neuletakit ja muutaman muun jutun. Se jäi harmittamaan, että kuopukselle en saanut tuota ihanaa toppaliiviä vaaleanpunaisena (niitä oli vielä puolen yön jälkeen valmiiksi sivuja selatessani), hän olisi varmasti rakastunut siihen. Tilaamani musta on riskinä jäädä kaappiin...
Ihania aleja olisi myös Meandilla, Gapilla, Reimalla jne., mutta  nyt yritän välttää millekään alenettisivuille menemistä, koska tarpeita ei ole - ja Meandiltakin on jo melkein koko mallisto tilattu aiemmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!