keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulukuun neljäs: joululahjahankintoja netistä

Minulla tuntuu koko ajan olevan kiire ja shoppailuun ei meinaa riittää aikaa. Onneksi on nettikaupat! Olen pääasiassa tilaillut lahjoja sukulaislapsille, alla muutama vinkki:


Itse tilasin kauniita MLL:n ja Paapii Designin yhdessä suunnittelemasta Kotipihalla-mallistosta vaaleanpunaisia hevosheijastia pikkuneitien paketeihin. Samalla tuotto menee hyvään tarkoituksen lasten eteen tehtävään työhön.


2. Me&I

Me&I:lta tilasin pilviyöppejä ja pääkallopipoja sukulaislapsille, taisipa mukaan tarttua pari poliisiautopaitaakin.
Hauskaa ja hyödyllistä: suihkugeelejä ja shampoita lasten suosikkikuvioilla Oriflamelta. Lukioikäiselle kummitytölle olen muutamana vuonna tilannut kynsilakkoja, ripsiväriä yms. Nyt toiveena on puuterihelmet.Stadiumilla on joulukalenteritarjouksia ja nettikaupassa ilmaiset toimituskulut jouluun asti. Stadiumissa kävin itse ihan fyysisesti paikan päällä, koska postiluukusta tippuneessa alelehdessä oli alla oleva Puman olkalaukku hintaan 19,90€ ja samaisessa lehdessä 10€:n alennuskuponki eli alunperin neljänkympin laukulle jäi hintaa 9,90€. Sain esikoisen toiveen täytettyä ihanan edulliseen hintaan.


Toki nettikauppoja ja kotimyyntiyrityksiä on paljon muitakin ja BR-lelujen kauppaa on ollut tarkoitus katsastaa, ehkäpä myös Stockan valikoimaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!