sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Keittiön kevät

Keittiökin on saanut osansa keväisestä sisustusinnosta. Uusia esineitä en juurikaan ole ostanut, mutta järjestänyt vanhoja niin, että nyt keittiössä taas viihtyy.


Kinuskikissan kirjan sain joulupukilta ja se on niin kaunis, ettei sitä voi piilottaa kaappiin. Ruususervettiteline on viime kesän hankinta  Ikeasta ja tarjotin Perfect home -kutsuilsta tilattu.


Suuri leivinuuni tuo kodikkuutta meidän keittiöön - lämmön lisäksi. Uunin edustalla lahjaksi saatu Pentikin lyhty ja Kodin ykkösen alesta ostettu aterinlaatikosto. Aterinlaatikosto ruokapöydän lähettyvilä on osoittautunut isossa keittiössä todella käytännölliseksi, kun varsinaiselle aterinkaapille on useamman metrin matka.


Vuodenaikalyhdyn sain emännän alella Partylite-kutsuilta viime marraskuussa. Nyt vielä sitä koristavat pyörivät lumihiutaleet, mutta kevään edetessä lumihiutaleet voi vaihtaa linnuiksi.Hyllytasolle olen koonnut kaikenlaista pientä. Oikeassa ylälaidassa näkyvä hattu on tuliainen Kiinasta ja sen alla oleva lasipurkki H&M homen alesta. Aalto-maljakkoa koristavat vaaleanpunaiset kukat on ostettu jo joku vuosi sitten Ikeasta, lasisen joutsenen olen saanut lapsena. Orkidean oksan äiti osti minulle Stockmannilta viime viikonloppuna ja sydänkuvioinen purkki on Pentikin, sekin lahjaksi saatu.Keittiön verson tilasin Ellokselta ja kavensin sopiviksi viime kesänä. Partyliten nuorekkuus -somistetrio on minulla jatkuvasti esillä, koska sen voi aina koristaa vuodenaikaan ja tilaisuuten sopivasti vaihtamalla lasin lisällä olevia tavaroita. Maljakko ja muovikukka sekä alalaidassa näkyvät tarjoiluastia ovat Ikean hankintoja.


Kauniin ja käytännöllisen kauhatelineen toi joulupukki.Ruokapöydän äärellä olevaa tarjoiluvaunua koristavat teeastiat sekä kuva lapsista.


Teepussilaatikko on ainoa ihan uusi ostos. Sen ostin Kärkkäiseltä tällä viikolla sisustuskuumetta lieventämään. Teepannun ja sokeriastian saimme jo lähes yhdeksän (!) vuotta sitten häälahjaksi (miten siitäkin on niin kauan?!? Kymmenenvuotishääpäivämatkaahan tässä saa alkaa suunnitella ;))


Kuvakehys on Perfect homelta, sydänkulhot nyt jo edesmenneestä Tiimarista ja lintu Kodin ykkösen viime kesän alesta.

Keittiöön olen lähes tyytyväinen, mutta uutta isompaa ja valkoista ruokapöytää himoitsen ja jotain näyttävää taulua sekä seinäkelloa etsin ruokailutilan seinää koristamaan. Myös ikkuna kaivannee jotain sitten, kun raaskin luopua jouluksi siihen laitetusta tähdestä. 

Mikähän huone olisi seuraavana kevätsiivouksen kohteena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!