torstai 20. helmikuuta 2014

Pomp de lux -kutsut, haasteista huolimatta...

Tänään oli kauan odotettu Pomp de luxin kaudenavauspäivä ja määrä pitää jo aikaa sitten sovitut kutsut. 

Kakunkin eilen värkkäsin. Päällinen valkoisesta ja mustasta sokerikuorrutteesta, sekä "kehykset" Wilsonin mustalla koristelugeelillä, jota kokilin nyt ensimmäistä kertaa. Kakun pohja on Kinuskikissan ohjeella tehty suklaakakkupohja ja täytteenä 4dl kermaa, 200g maustamatonta tuorejuustoa sekä 250g sulatettua Marianne-suklaata. Erittäin toimiva yhdistelmä!


Eilen näytti vielä oikein hyvältä kutsujen suhteen. Jopa kymmenkunta vierasta tulossa. Tänään kuitenkin jouduin kesken työpäivän hakemaan päiväunilla oksentaneen viisivuotiaan päiväkodista...

Aioin siirtää kutsut, mutta ensimmäiset vapaat ajat olisivat menneet maaliskuulle, joten esitteljä ehdotti, että siirretään kutsut heille. Niinpä sinne suuntasimme esikoisen ja kakun kanssa. Mahatautivaara karkoitti kuitenkin vieraat, joten kolmen naisen ja yhden ekaluokkalaisen kanssa saimme ihastella ja kahvitella. Mukavaa oli siitäkin huolimatta ja hankintoja tuli tehtyä, kakkua jäi "vähän" yli.


Esikoinen ihastui mekkoon, jossa oli tyllihelma ja "True love" -teksti. Tämä ainakin oli saatava. Lisäksi  molemmat tykästyimme hiuspanta-pinnisettiin. Niitä en ole ennen tilannut, vaikka ihasteltu on ennenkin.


Keskityin esikoisen hankintohin, sillä hän on siirtymässä seuraavaan vaatekokoon ja muutenkin meidän lapsista selvästi eniten Pompista innostunut.


Mekon kaveriksi hän valitsit kauniin neuletakin, josta valitettavasti ei kuitenkaan löytynyt mustaa eikä harmaata sävyä, joten päädyimme oliiviin. Minua jäi sävy vähän mietityttämään, koska meillä ei ole mitään muuta oliivinväristä, mutta onhan tuo onneksi aika neutraali väri yhdistellä.
Lyhythihaisten puolelta hellyin tilaamaan yhden, alla olevan teepparin vaaleansinisenä. Kaunis ja ihanaa materiaalia. Kuva ei ole tälle tuotteelle eduksi, vasta käsinkosketeltuna pääsi oikeuksiinsa.


 Kotoa lähtiessä varoittelin keskimmäistä, etten tilaa hänelle mitään, mutta päädyin kuitenkin ottamaan autokuvioiset uimashortsit oliivinvärisenä. Todella kivannäköiset nämäkin, vaikka kuvassa ei kuviot oikein näy eikä siksi näytä yhtä hauskalta kuin luonnossa. Shortsien kaveriksi otin hihattoman oliivinvärisen paidan, jonka selässä ja rinnassa komeili numero 7. Numeropaidat on niin in, vähän niinkuin pelipaitoja.


Kuopuksen kaapit pursuilevat jo ihanuuksia, joten hän saa nyt tällä kertaa tyytyä jakamaan hiuskoristeet isosiskon (ja äidin) kanssa.


Jälleen kerran kävi siis niin, että tilasin ihan muuta kuin olin etukäteen suunnitellut. Alla oleva shoftshell-takki oli ainoa, jota jo kotona suunnittelin. Esikoinen valitsi tämän alla olevassa turkoosissa värissä ja sehän äidille sopi, voi sitten pikkuvelikin vuoden-parin päästä käyttää samaa takkia. Jos se vaan kestää.


Ja sitten eikun pakettia odottelemaan.

Mitäs muille on tarttunut Pompin uutuuksista matkaan?

4 kommenttia:

 1. Mää en kehdannut lähteä koko sakin kanssa sinne siirtyneeseen paikkaan, kun en ois tilannut kuitenkaan. Paranemisia O.lle ja toivottavasti muut säästytte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin :) Vähän arvelinkin, ettette sinne tule. Kiitos paranemisterkuista! Onneksi tauti ei kovin raju ole, mutta kotona lepäillään tämä päivä. Pitää huomista teille tuloa kattoa tautitilanteen mukaan...

   Poista
 2. miten upea kakku! Oletpa nähnyt vaivaa ihanien kutsujen eteen :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!