sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Talvi tekee tuloaan ulkona, kevät sisällä


Tämä talvi on ollut todella vähäluminen. Vähän väliä lämpötila on kiivennyt plussan puolelle ja ohentanut lumipeitettä. Tänään taas on ollut yksi niitä harvinasempia päiviä, kun on saatu ihanaa lisäystä lumikerrokseen ja pihalle on ilmestynyt pari lumiukkoakin.


Samalla kun pihalla sataa lunta, sisälle tekee mieli laittaa keväisempää sisustusta. Sisustuskaupoille en tänäkään viikonloppuna ehtinyt, mutta Stocmannilla poikkesimme oman äitini ja lasten kanssa sen jälkeen, kun olimme käyneet katsomassa uusimman Risto Räppääjän (en voi muuta kuin suositella, todella hauskaa katsottavaa myös aikuisille!)


Stockalta mukaan tarttui Tangle Teezerin lisäksi alessa olleita ihania servettejä ja kaksi muovista Orkidean oksaa. On ihanaa, kun nykyään muovikukat ovat niin aidonnäköisiä ja kauniita. Niistä riittää iloa pitkäksi aikaa!


Rauhalliset kuvat välittävät samalla tämän viikonlopun tunnelmia. Ei kiirettä mihinkään, aikaa olla yhdessä perheellä ja mummon ja vaarin seurassa. Ja silti on ehditty leffaan, kaupungille, ulkoilemaan, salibandya pelaamaan, kiipeilemään, iskä hiihtämään, äiti juoksemaan, katsottu Putousta, herkuteltu ja nyt katsotaan Voicen uusintaa. Nämä kotiviikonloput tulevat aina tarpeeseen! 

5 kommenttia:

 1. Sen verran sais pysyä pakkasen puolella ettei lumet ihan vielä sula,
  muuten on niin pitkään ankean näköistä ulkona. Kivan kuuloinen viikonloppu teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Aika ankeannäköistä on tänä talvena useaan otteeseen ollut... Toivotaan, että nyt ainakin talvilomien yli saatas pitää lumi :)

   Poista
 2. Mummi vinkistäni tökkäsi kuihtuneiden orkidea kukkien tilalle tuollaiset tekokukat ruukkuun. Menee ihan täydestä aitojen lehtien kanssa - ei ole niin tarkkaa kasteluiden kanssa ja minä en ainakaan saa orkideaa uudestaan kukkimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa juuri siitä syystä oma äitini mulle nuo teko-orkideat osti. Mulla oli syksyllä pelkät lehdet ja silloin jo vinkkasi tästä ja nyt, kun tuli noita vastaan, niin osti ne mulle. Nyt vaan puuttuu ne lehdet ;) Mutta nätti on hyllyllä ja maljakossa myös noin.

   Poista
  2. Vitsi, mää vasta heitin ne lehdet roskiin, kun kovasta yrityksestä huolimatta en saanut niitä tapettua

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!