torstai 13. helmikuuta 2014

Sisustuskuumeen lievitystä pehmolelujen järjestelyllä


Onko se tämä kevät vai ylipäätään se, että koti on pitänyt tyhjentää ihanan tunnelmallisista joulujutuista, mutta hirvittävä sisustuskuume on iskenyt. Kun vaan olisi rahaa toteuttaa itseään. Uusi sohva tai kaksi, lipasto, astiavitriini, mattoja, ruokapöytä, sisustustyynyjä, tauluja ja niin edespäin. Kaikenlaista olisi ihana saada avaraa tilaamme täyttämään.


Tällä viikolla olen kuitenkin saanut tyytyä asettelmaan pehmoleluja ja muuta pientä yläkerran aulaan kodikkaamman ilmeen luomiseksi. Yläkerta on meillä lasten valtakuntaa ja siksi pehmolelut sopivat minusta vallan hyvin sisustuselementiksi yhteiseen aulaan, jossa lähinnä leikitään ja katsotaan telkkaria.   Näiden myötä hyvää yötä ja rauhallista viikonloppua - huomenna juhlitaan ystävänpäivää <3

2 kommenttia:

  1. Kevät saa aikaan kyllä jonkun ihme sisustuskuumeen :) Vähitellen se taas sieltä nousee... Minulla vissiin kuitenkin eri tauti kun siellä teillä. Vaikka tykkään, että koti on pieni pesä näin kevät puolella koittaa raivata kaiken ylimääräisen pois. Siltikin eilen kotiutui pari koristetyynyn päällistä, mutta hillitsin itseni enkä vielä niitä laittanut. Antaa vielä hetken olla talvilookki vaikka kelit aika keväiset onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tätä tilaa on niin valtavasti viime kevääseen verrattuna, että edelleen tuntuu vähän liiankin avaralta minun makuun - mieshän kyllä nauttii. Jospa huomenna pääsis sisustuskaupoille, edes niitä tyynypäällisiä ostelemaan ;)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!