tiistai 23. syyskuuta 2014

Hiphurraa, mitkä kahdeksanvuotisjuhlat!


Nyt on esikoinen saateltu komeasti kahdeksan vuoden ikään. Kaksi tuntia täyttä vauhtia, mutta silti niin mukavassa hengessä ilman riitoja tai turhaa edestakaisin juoksua. Lapsia oli paikalla omat mukaan lukien yhteensä kaksikymmentä, mutta sopivalla määrällä ohjelmaa tilanne pysyi hallinnassa. Onhan minulla luokassa vielä enemmän lapsia kerralla ;)

Pöytään katettiin tällä kertaa vain karkkibuffetti, kakkutikkareita, marenkeja ja suolaisia tikkuja. Kattaukseen ja mustavalkoisiin koristeluihin käytettiin Pop up -kemujen tuotteita, kuten viime sunnutnain sukulaisille järjestetyissä juhlissakin.

Lisäksi meillä oli Hiphurraan juhlapalvelusta lainassa iso popparikone, joka oli juhlien ehdoton hitti yhdessä upeiden discovalojen kanssa. Yläkerta sai aivan uudenlaisen ilmeen valojen kanssa ja käyttö oli todella helppoa. Omat lapset nauttivat täysillä iltapäivästä asti.

Ohjelmaa olin varannut runsaasti. Ensin vieraat antoivat lahjansa pullonpyörityksen arpomassa järjetyksessä ja sankari avasi ne kaikkien nähden. Tämän jälkeen kaivettiin esiin iso yhteinen paketti, joka pyöri piirissä ja sitä sai avata aina musiikin pysähdyttyä. Lukuisien kerroksien ja avausyritysten jälkeen sisältä paljastuneen sormuksen sai se, joka sai repiä pohjimmaisen kerroksen auki.

Pakettien jälkeen piti päästää tyttölauma herkkujen kimppuun. Karkkiastiat tyhjenivät hyvää vauhtia ja popparikoneelle oli jonoa. Meidän eskalainen herrasmies toimi popparin jakajana, annosteli sitä näppärästi kauhalla poppariastioihin.

Syömisen lomassa kerättiin adjektiiveja adjektiivipuheeseen, joka piti lukea kahteen kertaan - niin kovasti se tyttöjä nauratti. Ideana siis se, että valmis puhe täydennetään vieraiden ehdottamilla adjektiiveilla ja näin siitä tulee hassunhauska.

Puheen jälkeen kisailtiin vielä perinteisessä tuolileikissä, mutta tuoleja pienessä tilassa korvasivat tyynyt, sekä limbossa. Osa porukasta innostui pomputtelemaan sydänpalloja ilmassa ja jotkut leikkivät oma-aloitteisesti kuumaa perunaa. 

Samalla täydennettiin seinälle isoa pahvia, johon vieraat saivat kirjoitella ja piirrellä muistoja synttärisankarille ikään kuin vieraskirjan sijaan.

Jokainen sai myös askarrella itselleen pinnin nappikauppa Punahilkan tarpeista ja ohjeilla. Se on niin nopea touhua, että onnistui juhlien lomassa kaikilta parilta kymmeneltä! 

Synttärisankari oli näissäkin juhlissa puettu kirpparilta löydettyyn mekkoon ja Elvarin ihaniin koruihin.

Meillä ainakin oli mukava ilta, toivottavasti myös vierailla!

Nyt juhlajärjetäjä-äiti napsii loput salmiakit ja hengähtää parin kuukauden ajan ennen seuraavia synttäreitä.

Erityiskiitos ikimuistoisista juhlista Hiphurraan väelle, joka tarjosi huikeat valot ja popparikoneen käyttöömme! Hiphurraan valikoimista löytyy vaikka mitä muutakin juhlatarviketta kohtuulliseen vuokrahintaan - tai Hiphurraa voi ottaa myös juhlien järjestämisen vastuulleen ja organisoida valmiit taide-, sirkus-, sportti- tai tanssisynttärit tms. Kannattaa tutustua valikoimaan täällä.

Ja valtavat kiitokset ihanille vieraille! On onni, että meidän neitokaisella on niin mahtava kaveripiiri.

Alla kuvakavalkaadi illan pippaloista.


  6 kommenttia:

 1. Synttärit näyttää oikein kivoilta :) pitääpä ottaa vinkkejä oman neidin kemuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juhlat meni kyllä tosi mukavasti, kun oli ohjelmaa.

   Poista
 2. No wau mitkä juhlat teillä onkaan ollut, niin hienon näköistä ja kivaa ohjelmaa ollut. :)

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköiset juhlat siellä!:) onko tähtiarvonta jo suoritettu? En ole nähnyt ainakaan julkaisua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri tuossa postailin aiheesta. Pahoittelen, että tuli parin päivän viiveellä. On tämä viikko mennyt niin tuossa synttärihulinassa.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!