sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Virkatut liinat + ikkunanpoka = meidän uusi seinätaulu (DIY)


 

Kaveri oli bongannut Pinterestistä kuvan taulusta, joka oli koottu pyöreistä virkatuista liinoista. Siitä se lähti. Kiersin muutamat kirpparit liinoja metsästäen ja äiti toi joitain iskän ja mummon virkkaamia lisäksi. 

Ensimmäinen ajatus oli laittaa taustakangas ja virkatut liinat nuppineulalla kiinni styroxlevyyn ja nostaa se sellaisenaan seinälle. Näin teinkin, mutta en ollut tyytyväinen lopputulokseen. 

Samaan aikaan kaivoin vintiltä kesällä ostamani vanhan ikkunanpokan ja silloin välähti: yhdistäisin ikkunanpokan ja liinat. Leikkasin styroxlevystä kolme ikkunanruudun kokoista palaa. Päällystin jokainen vaaleanharmaalla taustakankaalla ja kiinnitin sen päälle valkoiset, virkatut liinat. Valmiit styrox-levyt painoin ikkunaruutuihin takaapäin kiinni ja mies viimeisteli homman kiinnittämällä rautalangan pokan taakse seinälle kiinnitystä varten.

Nyt olen tyytyväinen!


Tähän asti tyhjyyttään ammottanut olohuoneen seinä sai kaivatun lisän.6 kommenttia:

 1. Ooh, kauniita! Juuri muutama päivä sitten kirjoittelin itsekin aiheesta, itse tein taulun nuoteista ( http://ainalahellani.blogspot.fi/2014/09/taulu-vanhoista-ikkunanpuitteista-ja.html ). Nuo pitsiliinat näyttävät niin kivoilta, että pitää kokeilla noitakin. Sopisivat varmaan loistavasti myös uuteen vanhaan mökkiimme, jota pitää vähitellen ruveta sisustamaan :) Kiitos vinkistä!

  Nunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuottitaulukin on loistoidea! Mutta nyt vaan kirppareille liinojen metsästykseen :)

   Poista
 2. Hienolta näyttää, kiva että on pitsiliinoille käyttöä. Pian nähdään vielä livenä taideteos.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka kuvat ei paljasta minun mielestä koko ihanuutta :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!