torstai 11. syyskuuta 2014

Synttäreiden suunnittelua


Tokaluokkalaisen synttärit lähestyvät. Tänään neitokainen kävi ystävän kanssa pyörällä kutsuja jakamassa,  huomenna kuskataan loput autolla. Synttäriherkkuja (mustavalkoisia karkkeja) on jo katseltu, muutamia koristeita tilattu. Nyt äitiä mietityttää, että hommaisiko jotkut vieraslahjat vai ei. Meillä on monesti ollut ongintaa ja siinä tullut jokaiselle vieraalle pussukka. Nyt kuitenkin tuntuu, ettei ihan turhaa krääsää viitsisi antaa ja taas kaikki järkevämpi maksaa, kun vieraita on tulossa varmaan viitisentoista tyttöä. Miten teillä? Oletteko jakaneet lähtiessä lahjat, järjestäneet ongintaa tai antaneet muuta vieraille?

Eksyin jälleen kerran Elvarin upeille sivuilla (klik). Sieltä löytyi mm. yllä olevat upeat karkkikorut teemaan sopivasti mustavalkoisena. Ei taida kuitenkaan käytännössä olla varaa tilata näitä kaikille vieraille, mutta tilaisiko jonkun kilpailujen palkinnoksi...?!? Tai sitten vaan synttärisankarille pinnin ja sormuksen juhla-asuun. Noissa koruissa on jotain niin valtavan viehättävää!

5 kommenttia:

 1. Esim. Nappikauppa Punahilkasta voi ostaa tarvikkeita ja päällystellä itselle mieluisilla kankailla hieman vastaavia pinnejä. Onnistuu vaikka jo alakoululaisilta aikuisen ohjauksessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Sehän voisi olla ihan hauska ohjelmanumerokin synttäreillä :)

   Poista
 2. Ootpas reipas kun jaksat noin tosissaan suunnitella synttäreitä :) Meillä huomenna tokaluokkalaisen kaverisynttärit, ja en oo kyllä jaksanut kovin paljoa panostaa. Menee vähemmälläkin :) Täälläpäin ei kyllä kukaan anna mitään kiitoslahjoja synttäreiltä? Muutamasta blogista vaan lukenut niistä, mutta muuten ihan outo juttu mulle. Onneksi ei muutkaan anna, niin ei oo senkään suhteen paineita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään järjestellä varsinkin tässä syksyllä, kun ei muitakaan juhlia oo lähimailla. Meidän tokaluokkalaiset onkin melko samanikäiset! :) Taidan noiden lahjojen suhteen päätyä siihen, että jokainen saa askarrella itselleen pommin kotiinviemisiksi.

   Poista
  2. No joo on meille tosiaan hurjemmat bileet tulossa :D Pommit tai pinnit, samakos tuo ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!