tiistai 16. syyskuuta 2014

Pikainen DIY-pinnipäivitys

Viime viikon loppupuolella kirjoittelin synttärisuunnitelmista ja siitä, kuinka mietin, ostanko tokaluokkalaisen synttäreille jotkut kiitoslahjat vieraille. Mieleni teki ostaa synttärivieraille Elvarin ihanat pinnit, mutta hinta mietitytti (postaus täällä). Anonyymi kommentoija jätti kommenttiboksiin loistovinkin: Nappikauppa Punahilkka myy päällystettäviä nappeja, kankaita ja niihin yhteen sopivia askartelutarpeita kuten pinnejä, klemmareita, sormuksia, korviksia...

Viikonloppuna pistin tilaukseen 25 nappia ja pinniä, pari kangasta ja liimaa. Paketti tuli supernopeasti, se oli postissa jo tänään! Ja tottahan toki piti tehdä testipinnit tulevan synttärisankarin kanssa, ohje pinnien tekoon täällä. Tekeminen oli hauskaa ja helppoa, onnistui hyvin tulevalta tokaluokkalaiselta. Loput tarpeet saavat jäädä odottamaan synttäreitä. Jokainen vieras saa askarrella itselleen itse pinnin kotiin viemisiksi.6 kommenttia:

 1. Mahtava idea kyllä, että synttärivieraat saa itse askarrella pinnin ja saa sen sitten mukaan! Voi että mua nauratti kun luin sun vastauksen mun kommenttiin tuolta jossa mietit näitä pinnejä.. Käyppä lukemassa, melko rajun kuulosia askarteluja suunnittelit synttäreille ;D (tais tulla pieni kirjoitusvirhe :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-Ou... Oon tainnut kännykällä ja ennakoivalla tekstinsyötöllä kommentoida... Uskallanko edes katsoa? :D

   Poista
 2. Aika kiva idea :) meilläkin oli vasta kaverisynttärit tytöllä. Minä ostin Tigerista pahvisia popkornikippoja ja poksuttelin niihin popkornit ja pakkasin sellofaaniin. Kiitoslahjojen tilalle siis.

  VastaaPoista
 3. Kiva idea, meillä on kanssa synttärivieraille koitettu monesti keksiä jotain itse askarreltavaa kotiin viemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aina mukava, kun pääsee itse touhuamaan. Iso vierasmäärä tietenkin rajoittaa hieman mahdollisuuksia, mutta kai tällainen opettajaäiti 15 tytöstä selvitä ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!