tiistai 10. maaliskuuta 2015

Pikkunoita puuhissaan


Yksi loma on takana ja seuraava mielessä, pääsiäinen lähestyy ihanasti!

Prismassa olivat pääsiäistuotteet päässeet esille. Joka vuosi virvonnan aikaan meillä on kaivettu hattuja ja huiveja viime tipassa. Niinpä nyt sorruimme esikoisen kanssa ostamaan kaikille kolmelle lapselle uudet noitahatut ja kylläpä lapset ovatkin innolla niitä jo testailleet, vaikka palmusunnuntaihin on vielä melkein kolme viikkoa.

Miten teillä on tapana pukea lapset virpomaan? Huiveihin ja hameisiin, noitahattuihin vai johonkin ihan muuhun? Käydäänkö teillä virpomassa palmusunnuntaina vai lankalauantaina? 6 kommenttia:

 1. Meillä ei ole lapset virponeet, eri uskonto. Aina kuitenkin varaan virpojille nameja. Kyllä ne pikkunoidat kahvipannuineen sulattavat sydämen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne suloisia! Enemmänkin saisi ovella käydä, monet tuntuvat vain kiertävän tuttujen luona.

   Poista
 2. Itse olen pukenut tyttären huiveihin ja hameeseen, niinkuin oli tapana silloin kun olin itse pieni! Pikkupojat käyvät vaan naapurissa noitahatut päässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä itsekin kulettiin huiveissa ja hameissa, veljiä myöten :D Viime vuonna kuopus oli tosi söpönä noitana perinteisellä tyylillä. Nyt tytöt itse toivoivat hattuja.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!