lauantai 28. maaliskuuta 2015

Hip hop hyvää mieltä

 

Vaikka se on ehdottomasti tärkeintä, että lapset nauttivat harrastuksistaan, niin ei sekään haittaa, että ne tuottavat paljon iloa koko perheelle.

Meidän nelivuotias kuopus pääsi tänään Arktiset askeleet -tanssitapahtuman avajaisnäytökseen hiphoppaamaan oman tanssiryhmänsä kanssa. Vuosi sitten esikoinen esiintyi samassa tapahtumassa ja sitä ennen siellä on käyty kummityttöä katsomassa. Joka kerta tanssien katsomisesta, niin Arktisissa askeleissa kuin tyttöjen tanssikoulun Tanssintahdin joulu- ja kevätnäyksissäkin, tulee niin valtavan hyvä mieli ja esityksiä pitää katsoa videolta  uudelleen ja uudelleen.

Itsekin aloin harrastaa tanssia puolisentoista vuotta sitten ja ihan parasta siinä on yhdessä tekemisen ilo. Ihana on seurata, miten meidän melko ujot ja hillityt tytötkin ovat niin reippaita lavalla, hymy suussa elätyvät esiintymiseen.

Samaan aikaan olisi ollut Oulun seudun POP-blogien tapaaminen. Sinnekin olisin mieluusti mennyt, mutta oman lapsen esiintyminen vei tietenkin voiton. Ensi kerralla taas!

4 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!