tiistai 3. maaliskuuta 2015

Vanhoja aarteita ja pieniä hankintoja


Täältä mummolasta löytyy muutamia ihania isomummolta perittyjä aarteita. Yhden patakaapin olen suunnitellut kunnostavani meille kotiin ja nyt iskin silmäni myös puusohvaan, siitä saisi upean sängyn pikkuprinsessalle. Voi olla, että joku muukin sisaruksistani haluaa samoja aarteita jossain vaiheessa, mutta kyllähän nämä kestävät kierrätystä.

Tänään kierrettiin miehen kanssa kierros Ikeassa ja jotenkin näihin vanhoihin huonekaluihin ihastuneena en osannut ajatella mitään Ikean ihanuuksista meille. Rasti pitäisi laittaa seinään, koska selvisimme kierrokselta ostamalla vain yhden ennalta suunnitellut tuotteen: uuden petarin esikoisen sänkyyn. Muutenkin shoppailukierros Matkuksessa sujui todella maltillisesti. Petarin lisäksi mukaan tarttui vain neljä vaaleansinistä kynttilää, pussillinen pillejä ja eskarilaiselle Crocsit sisäkengiksi. Crocseja olen hakenut pojalle jo pidempään, mutta normaalihintaa en ole raaskinut maksaa. Nyt löytyi sopiva koko puoleen hintaan.


Meidän aikuisten shoppaillessa lapset olivat mummon ja kavereiden kanssa rinteessä. Tokaluokkalainen on nyt niin innostunut laskettelusta, että vaikka hän oli mäessä seitsemän tuntia putkeen, meinasi itku tulla, kun piti lopettaa. Huomenna on pakko ajella kotiin, koska loppuviikosta on lapsilla parikin lääkäriaikaa. Mutta jospa sitä pääsisi aloittamaan tapetin poistoa ja saisi remppasuunnitelmat pistettyä vähitellen toteutuksen tasolle!
 

2 kommenttia:

  1. Saanko kysyä oliko crocseista vielä kokoja jäljellä ja mistä kaupasta löytyi? Ollaan itekin menossa matkukseen vielä tällä viikolla ja täälläkin on vielä kesäkengät ostamatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Crocsin liikkeestä ostettiin ja oli siellä aika monia kokoja jäljellä alehyllyssä :)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!