tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tulevan koulupojan huoneLunta sataa oikein urakalla. Viime yö meni huonoilla unilla. Onneksi työpäivä oli lyhyt eikä illalla pakollisia menoja. Voi ottaa rennosti ja alkaa vaikka lukemaan kirjaa. Sitä ennen kuitenkin kuvia ja tunnelmia eskaripojan rempatusta huoneesta.

Vihreät tapetit poissa, valkoiset seinät tilalla. Enemmän valoa ja avaruutta, vähemmän hyllyjä ja leluja. Osa karsittu, suurin osa vai siirretty vaatehuoneen puolelle. Valkoiseksi maalattuja seiniä on helppo muokata myöhemmin ja toisaalta niihin on helppo yhdistellä monenlaista sisustusta. Nyt haimme niihin ilmettä sisustustarroilla. Itse olen ihastunut sisustustarroihin, koska ne on helppo kiinnittää ja halutessaan myös vaihtaa uusiin. Seinällä nyt olevan Dream big Little boy -tarran sain bloginäkyvyytä vastaan Rauhanranta -nettikaupasta. Siellä oli niin upea valikoima tekstitarroja kodin kaikkiin huoneisiin, että valinta oli vaikea. Tämän tarran lisäksi valitsin pari muuta, niistä omat postauksensa myöhemmin.

Jalkapallomaalin näköistä tarraa en löytänyt suomalaisista verkkokaupoista, joten sen tilasin Ebayn kautta ulkomailta.

Ennen vihreän säkkituoli päälystin Kankaita.comista tilatulla mustavalkoraitaisella kankaalla, mustan pimennysverhon ompelin rullakappaverhon yksinkertaisella idealla ja tyynyjä tein kaapista löytyneistä kankaista. Samoista kankaista ompelin jo aiemmin viirinauhan, joka istuu huoneen sisustukseen nyt täydellisesti. Kirjoituspöytää koristavan viime kesänä liitutaulumaalilla tuunatut peltitölkit.

Lisää kuvia huoneesta, kun saan odottelmani korit, naulakot, seinäkellon jne., mutta nyt jo tunnelmakuvia tyytyväisen pojan uudesta huoneesta.

    


4 kommenttia:

 1. Viirinauhat on mun heikkous. Todella kaunis huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin taitaa olla jo neljä viirinauha esillä :D

   Poista
 2. HEI, Kivannäköinen huone. Oletko itse tehnyt jalkapallotyynyn vai onko se ostettu jostain?
  Niina

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!