maanantai 9. maaliskuuta 2015

Jotkut paikat ovat aina kauniita


Viime lauantaina, kun ajettiin anoppilaan Hailuotoon, oli todella märkä ja tuulinen keli. Kauniiksi ei  säätä voinut kuvailla. Siitäkin huolimatta maisema oli upea. Kaunis paikka on kaunis säästä riippumatta. Vai mitä mieltä olette?

Täällä kotona en meinaa ehtiä kuvailla, kun kaikki vapaa aikaa menee remppahuoneessa. Olen niin koukussa! Minulla ei ainakaan ole ongelmaa, ettenkö saisi mitään aikaiseksi. Suurempi ongelma on se, etten osaa tehdä asioita rauhassa, vaan kaikki pitäisi saada heti valmiiksi. Kärsimätön luonne.4 kommenttia:

 1. Kaunista! <3 Voin vain kuvitella miten upea paikka on kesäpäivinä..! <3
  Minulla on kyllä tänään auringon paistaessa ja lämmittäessä tullut kesä mieleen useampaan kertaan. ;) Huomaa että auringonsäteitä on ollut kova ikävä näiden harmaiden päivien jälkeen! ;)
  Kärsimätön luonne, sen voin minäkin allekirjoittaa. ;) :D Tuntuu että lapsen saamisen myötä kärsivällisyyteni karisi pikku hiljaa.. ;)

  Energistä viikkoa sinulle! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Melko vauhdilla täällä on viipotettu. Töihin - ruuanlaittoon - pikkkusen remppaa - harrastuksiiin - taas vähän remppaa :D Onneksi se aurinko piristi eilen ja kai se vielä tällä viikolla palaaki :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!