torstai 26. maaliskuuta 2015

Piristävä sisustustarra ja ihanan esikoisen valmistama ruoka


Viikonloppuna tokaluokkalainen ilahdutti meitä kokkaamalla koko perheelle tortilloja: paistoi jauhelihat, pilkkoi kasvikset ja kattoi pöydän. Nyt tyttö kaivelee reseptikirjoja ja haluaisi kovasti leipoa jotain. Alkaa äiti (ainakin välillä) päästä helpolla. Hyvä niin, äitiä nimittäin kovasti laiskottaa. 

Onneksi tämä mamma saa piristystä sisustamisesta ja siihen sitä virtaakin sitten löytyy. Pojan huoneen ja huonejärjestyksen muuttamisen lisäksi keittiössä on tapahtunut pieni muutos.

Keittiön ilme sai pienen piristyksen Rauhanrannan lähettämästä "This kitchen is seasoned with love" -sisustustarrasta. Siinä on kaunis harmaa sävy ja se oli helppo kiinnittää. Olen jo pitkään kaivannut jotain tuolle tyhjälle seinälle ja näinkin pieni muutos teki jo ihmeitä. Kyllä vaihtelu vaan mukavasti virkistää! Nyt jaksaa taas aavistuksen paremmin odottaa uutta ruokapöytää- ja tuoleja.

Mattoakin kaipaisin tuohon pöydän alle, mutta se on tuntunut liian vaivalloiselta lapsiperheessä. Miten te muut alle kouluikäisten äidit olette keittiön mattojen kanssa pärjänneet? Millaisia mattoja teillä on ruokapöydän alla? Svaneforsin muovimattoa olen harkinnut ja yllättävän hyvältä se jalkaan tuossa eteisessä tuntuu. Mitä luulette, olisiko hyvä ja helppo ratkaisu vai liian kolkko?


Ja nyt ulos auringonpaisteeseen! Jos vaikka pääsis taas lenkkeilyyn kiinni.

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana kokki teillä on ollut. On se mukavaa kun noista lapsista alkaa olemaan arjessa apua.
    Oikein ihanaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!