maanantai 2. maaliskuuta 2015

Pikavisiitti AmandaB:ssä


Käytiin tänään lasten kanssa Kuopiossa leffassa ja ihan pakko oli tehdä pikavisiitti aina yhtä ihanaan AmandaB:n liikkeeseen. Huvitti, kun kuusivuotias poika sanoi, että "täällä on muuttunut järjestys" -  äitin poika ;) 

Lasten innostuksesta huolimatta tai juuri sen takia en kuitenkaan pystynyt keskittymään shoppailuun enkä oikein kuvaamiseenkaan, kun piti toisella silmällä tarkkailla, etteivät lapset koske mihinkään. Pikakierros tehtiin ihastellen, mutta parempi palata yksin uudestaan.

Värimaailma oli muuttunut entistä valkoisemmaksi. Liekö vielä kevääksi tulossa pastelleja, mutta nyt liikkeessä vallitsi selkeän harmonin värimaailma. Astiat veivät tälläkin kertaa sydämeni ja voi että, jos niitä rekvisiittana olevia huonekaluja vaan saisi ostaa. Esillepano on UPEA!


6 kommenttia:

 1. Lasit ja peura olivat ihania. Tuolla saisi varmaan muutaman tunnin kulumaan, kun pääsisi hypistelemään kaikkia tavaroita rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla todella sais aikaa kulumaan yksin - lasten kanssa ei oikein onnistunut ;) Noita peuroja ainakin pienemmässä koossa oli outlet-puolella alessa, ehkä löytyy nettikaupastakin...?

   Poista
 2. Tuonne kun pääsis. <3 On vähän turhan kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo sellainen must-paikka aina Kuopion seudulla lomaillessa. Nettikauppa ei ole ollenkaan yhtä houkutteleva kuin tuo tilata, nätisti laitettu liiketila.

   Poista
 3. Joku siinä lapsia kiehtoo - meidän nuorempi neitonen aikoo alkaa Amanda B.n myyjäksi, vaikka ei ole kun muutaman kerran käynyt. Jospa ei Kuopioon tai savonlinnaan muuttas :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!