perjantai 6. maaliskuuta 2015

Tulevan koululaisen huoneeseenKun inspiraatio iskee, on toimittava. Eilen illalla kävin ostamassa Biltemasta uuden ystävän: tapetinpoistokoneen. Tämän päivän olen sillä leikkinyt ja pojan huoneesta on nyt tapetit kadonneet. Niin olen innoissani touhunnut, etten ole ehtinyt kuvailemaan lasten uusia vaatteita, uusia lipastoja (joo, hain tänään vielä toisen pienemmän Torista bongatun... :D) enkä mitään muutakaan. Olen elänyt remppahuuruissa - ja tuon höyrymäärän jälkeen siis ihan konkreettisesti huuruissa.

Ajatus oli tehdä tulevalle koulupojalle mustavalkoinen huone ja katselinkin jo mustavalkoisia tapetteja. Nyt alan kuitenkin kallistua siihen suuntaan, että maalaan seinät valkoisiksi ja tilaan muutaman mustan sisustustarran. Niillä saa niin kivasti ilmettä ja niitä on helppo vaihtaa. Yllä on katselemiani tarroja Tarramaasta ( kuvat sivulta www.tarramaa.fi).

Uuden pimennysverhon aion ommella yksivärisestä mustasta kankaasta ja raidallista tai pilkullista tilaan säkkityynyn päällystämistä varten, ehkä muutaman pienen koristetyynynkin voisi tehdä. Kankaat sivulta www.kankaita.com.

Huomenna pitää aamusta leipoa ristiäiskakku, sen jälkeen alkaa tuhojen paikkaus eli pakkelointi ja hiominen.

Touhukasta viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Sinä taidat olla samanlainen "touhutiina" kuin minäkin :) Ainakin taidetaan ymmärtää toisiamme näissä asioissa ♥ Touhukasta viikonloppua teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en osaa jättää asioita kesken. Kun jotain aloittaa, se pitäisi saada heti valmiiksi :D

   Poista
 2. Kivoilta kuulostaa suunnitelmat! Tuo tekstitarra multa löytyy kaapista. Poikien huoneeseen sitä ajattelin, mutta oon epäröinyt, sopiiko enää teemaan. Täytyy tänään mallailla, ja jos näyttää ettei löydä paikkaansa, niin saat sen :)

  Ihania nuo kankaatkin! Musta-valkoista oon etsinytkin, en ole vielä kangaskaupoista löytänyt (yllättävää, tuollainen peruskuvio kuitenkin..), joten käympä kurkkaamassa linkin takaa! Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilmoittelepa, jos tuo ihana tarra jää ylimääräiseksi! :) Tuolla kankaita.comissa on valtavat valikoimat, kannattaa katsastaa!

   Poista
 3. Sinä olet kyllä todella aikaansaava. Hurjasti olet ehtinyt ja ehdit. Kunnioitettavaa! :) Kivalta kuulostavat remppasuunnitelmat. Meilläkin pitäisi rempata toisen pojan huone. Pitäisi vain päättää, mitä väriä tulee...
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Minä olen sellainen touhottaja, että kun aloitan projektin, meinaa kaikki muu hetkeksi unohtua :D

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!