lauantai 17. lokakuuta 2015

Bussilla kaupunkiin

Bussiretki Ouluun, Onnelin ja Annelin talvi, Pannukakkutalo. Kalliiksi tullut mutka Sinooperissa, huomenna askarrellaan. Seurana omat mussukat. Syksyinen auringonpaiste. Ihana aloitus lomalle.

(Realistinen minä tosin haluaa lisätä, että vaikka bussimatka olikin lapsille odotettu elämys, se oli käytännössä pakon sanelema valinta. Mies on metsällä ja auto hänellä. On ihanaa viettää aikaa rauhassa omien lasten kanssa, mutta vielä ihanampaa olisi, jos mieskin olisi mukana. Eikä elokuviinkaan päästy ihan kitkatta. Ehtona leffapäivään esikoisella oli huoneen siivous. Muutamia keskuteluja aiheesta käytiin, mutta toissa iltana tuli valmista viimeisen päälle. Pehmolelutkin ovat nyt nätisti aseteltuina sängyn päällä ja laatikot ojennuksessa. Vaan eikös se mennyt niin, ettei elämän tarvitse olla täydellistä ollakseen ihanaa.)

4 kommenttia:

 1. Onpa teillä ollut mukava reissu. Kauniita kuvia ja iloisia ilmeitä.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla, että jossain muussakin perheessä täytyy lasten tehdä kotitöitä, meillä tästä keskustellaan ja kovasti välillä keskustellaankkin.
  Hei onks noi pannukakkutalon makeat herkut hyviä? Itse ollaan joskus syöty siellä suolaista tarjottavaa eikä tykätty niistä yhtään. Hyi.
  A&O olisi meilläkin tarkoitus pian käydä katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneli ja Anneli oli aivan ihana. Minä keskityin ihastelemaan sisustusta ;) Pannukakut oli ihan OK, mutta ei lähellekään niin hyviä kuin Tartossa Crepes-ravintolassa pari viikkoa sitten eli ehkä odotukset oli vähän korkeammalla. Tulipahan testattua.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!