sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Sunnuntain hommat yhdessä kuvassa


Ennen auringonlaskua ihastelin parvekkeelta päivän saatuvutuksia. Sain vihdoin vaihdettua parvekelaatikoihin kuolleiden kesäkukkien tilalle kanervat, haravoin muutaman kasan lehtiä lisää ja lämmitin paljun lomaillan kunniaksi. Vaikka ei joka päivä tarvitsekaan mitään saada aikaiseksi, niin kyllä siitä tulee hyvä mieli, kun huomaa asioiden menneen eteenpäin.

Pihahommien lisäksi käytiin lasten kanssa kiinni eilisiin Sinooperin tuomisiin. Askartelu ei tosin sujunnut ihan yhtä idyllisesti kuin olin etukäteen kuvitellut. Hyvä äiti -fiilis oli ennakko-odotuksista huolimatta tuossa tilanteessa kaukana. Kuopuksen kanssa tehtiin alusta asti yhteistyötä, mutta kaksi isompaa hermostuivat totaalisesti omiin projekteihinsa. Ja kun samassa hetkessä huomattiin, että palju vuotaa ja tulppa katosi kamiinan sisälle, ei tunnelma ollut ihan katossa. Mutta ehkä paljuongelmat olivat lopulta koko loppupäivän pelastus. Lapset alkovat yhteistuumin auttaa äitiä tulpan kaivamisessa esiin ja lopulta saatiin palju täytettyä ja lämmitettyä ennen lasten nukkumaanmenoa. Paljuepisodin jälkeen kaikki touhusivat ja naureskelivat yhdessä niin iloisesti, että se iltapäivän hetki, kun tämän äidin teki mieli heittää hanskat kokonaan tiskiin, unohtui äkkiä.

Huomenna lisää meidän halloween-askarteluista.


2 kommenttia:

 1. Hulina päivä ollut teillä. Onneksi se tulppa löytyi ja pääsitte paljuun pesemään askartelusta aiheutuneet harmit pois.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta :D Ihana alku ollut meidän lomalla tuosta tulpasta ja askarteluistakin huolimatta ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!