torstai 1. lokakuuta 2015

Kaivattu Me&I-päivitys
  


  
  


Vaikka blogin jutut ovat pääasiassa sisustuspainotteisia, ovat Me&I-mallistopäivitykset kuitenkin täyttäneet blogin kautta aikojen luetuimpien top5 -listan. Tämä tietenkin johtuu siitä, että aikaisemmin minulla on ollut mahdollisuus ajan kanssa kuvailla mallisto läpi. Kesällä lopetin myyjän hommat ja nyt syksyllä onkin Me&I-päivitystä ehditty odotella ja kysellä.

Aikaisemman kaltaiseen koko malliston esittelevään päivitykseen ei enää ollut mahdollisuuksia, mutta vähän päästiin meidän nuorimman kanssa sovittamaan ja kuvaamaan, kun myyjäystävä kävi viime viikonloppuna kylässä. Olisitte nähneet pikkuprinsessan onnellisen katseen, kun ystävä veti rekin ja vaatteet esille. "Äiti, saanko sovittaa?", kuului vain. Uuden malliston laatikoista kaivaminen ja rekille laitto sekä yhteiset sovitus- ja valokuvaussessiot ovat niitä asioita, joita sekä minä että lapset kaipaamme, vaikka muuten onkin oman jaksamisen ja perheen yhteisen ajan takia ollut ehdottomasti oikea ratkaisu keskittyä päivätyöhön ja kotihommiin.

En ollut totta puhuen perehtynyt mallistoon etukäteen yhtään, koska sattuneesta syystä meille ei vielä ole ehtinyt vaatteiden tarvetta tulla. Naisten mallisto ei pettänyt tälläkään kertaa. Siinä oli monta houkusta, joista ehkä eniten jäin haikailemaan uusien farkkujen ja harmaan poolotunikan perään (alimmassa kuvassa). Farkkuihin en kuitenkaan raaskinut vielä sijoittaa, kun kuudet tai seitsemät ehjät on kaapissa ennestäänkin ja tunikoidenkin kanssa jäin mietintäasteelle, niitä kun kaappi jo ennestäänkin pursuaa. Katsotaan nyt vielä syksyn kampanjoiden myötä, tulenko toisiin aatoksiin.

Nelivuotiaalle löytyi vaikka mitä ihanaa ja tyttö itsekin oli haltioissaan. Kovan karsinnan jälkeen päädyimme tilaamaan raikkaat leggarit ja yhden tunikan. Esittelen ne vielä erikseen, kun saadaan omat kappaleet postissa.

Koululaisille olisi löytynyt pari juttua, mutta ei mitään pakollista - eikä mitään sellaista, mitä lapset olisivat kovin hinkuneet - joten keskityttiin nyt pikkuprinsessan hankintoihin. Pitää nauttia siitä, että hän tykkää vielä pukea päälleen iloisia värejä ja kuvioita - niissähän Me&I on parhaimmillaan!

2 kommenttia:

  1. Mä kanssa taannoisilla kutsuilla ihastelin noita naisten vaateuutuuksia, mutta en vielä tohtinut niitä ostaa, vaan päädyin hankkimaan meidän esikoiselle muutamia tarhavaatteita. Olen aina tykännyt Me & I:n velour-vaatteista ja nytkin oli pakko ostaa juuri niitä :). Sinun kuvassa vilahtikin juuri tuo ihana poni paita :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me&I:n velourit on kyllä tosi hyvälaatuisia ja niin ihania kylminä talvipäivinä. Muutamia löytyy tämän pienimmän kaapista ja yksi taitaa vielä kolmasluokkalaisellakin olla 😊

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!