sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Sunnuntaikuulumisia






Pari päivää olen ollut niin pahalla päällä, etten ole jaksanut tänne kirjoitella, vaikka kuvia olisi ollut valmiina odottamassa. Aika saamaton olen ollut, kun ei ole ollut fiilistä tehdä mitään. Onneksi tässä on tänään ollut jo ihan erilainen meininki. Talo alkaa olla järjestyksessä ja sekä välikausi- että talvivaatteet saatiin lasten kanssa käytyä läpi. Näyttäisi siltä, ettei paljoa tarvitse shoppailla. Ehkä pelkät toppahousut isoimmalle riittää, ja pari paria toppakinttaita. (Mihin nekin aina katoaa?)

Inspiraatio tähän vaatekatsaukseen lähti Hullujen päivien kuvastosta. Ennen kuin alkaa kovin hullutella, on hyvä katsastaa vanha valikoima läpi. Aina en kai tätä ole muistanut tehdä, kun meille näyttää kertyneen välikausi- ja kurahousuja pahimmillaan kolmetkin samaa kokoa. Tällä hetkellä tekee pikemminkin mieli karsia tavaramäärää ja useita isoja kassillisia odottaakin varastossa, että saan jonottamani kirpparipöydän.

Hulluilta päiviltä en oikeastaan kaipaa mitään muuta kuin leffalippuja ja talvitakkia itselleni. Vuosi sitten ostin sieltä aivan ihanan Espritin untuvatakin, mutta se piti reklamoida, enkä ole löytänyt mitään sopivaa tilalle.

Yllä olevat kuvat ovat meidän keittiöstä. Siellä on kesän jälkeen vaaleanpunainen vähentynyt ja valkoinen ja harmaa lisääntynyt. Karkkikipon esikoinen sai viime viikonlopun vierailta synttärilahjaksi ja tyttö sanoikin heti, että se on ihan sen näköinen kuin äiti olisi sen ostanut. Ihana, että ystävät tietävät, mikä on mieleen.

Seuraavat postaukset tulevat varmaan Viron puolelta! Lähden sinne huomenna muutaman oppilaan ja yhden kollegan kanssa viideksi päiväksi. Iskä ja lapset saavat viettä laatuarkea kotosalla ilman äitiä. Ehkä viikon jälkeen taas muistetaan, miten paljon hommia äiti täällä normaalisti hoitaa ;)

6 kommenttia:

  1. Joskus on niitä matalapaine päiviä..Mulla oli kans viime viikolla. Oi, sulla on tulossa Viron reissu, kivaa! Piristää varmasti mieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä aina jaksa olla iloinen, onneksi pääasiassa silti 😊 On kyllä tosi mukava lähteä reissuun. Kyllä ss aina piristää!

      Poista
  2. Hyvä, että se parempi mieli on jo palailemassa takaisin. Ei sitä tosiaan voi aina olla vain niitä hyviä päiviä.
    Pidä hauskaa Viron puolella <3
    Mukavaa sunnuntai-iltaa.

    VastaaPoista
  3. Ihana toi karkkikippo. Meilläkin tyttö sai eilen samantyylisen kipon lahjaksi joka oli täytetty namuilla. Ihana lahjaidea.
    Noi mehupillit on kauniita. Mistä olet moiset löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana lahja oli tosiaan. Yhdeksänvuotiaskin osaa arvostaa 😊 Pillejä on tullut hamstrattua sieltä sun täältä.viikset on Tigeristä, jotain on Prismassakin ja paljon ok nettikaupoista tilannut.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!