keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Hulluttelin maton
  

Melkein onnistuin välttämään viime viikon Hullut Päivät. Perjantai-iltaan asti olin reissussa, eikä keskiviikkoaamuna nettishoppailukaan ottanut onnistuakseen. Mitään en välttämättä tarvinnut, mutta kun viikonlopuksi ei ollut ihmeempää ohjelmaa ja ajatus leffalippupaketista sekä Herkun herkuista pyöri mielessä, niin ajelin käymään Stockalla sunnuntaina.

Erehdyin kuvittelemaan, että sunnuntaina olisi jo rauhallinen meininki, mutta väärässä olin. Kovat jonot joka paikassa ja suunnilleen koko kaupungin parkkipaikat täynnä. Ehkä muutkin olivat ajatelleet, että pitää käydä Hulluttelemassa nyt kun se vielä on Oulussa mahdollista.

Ilman heräteostoja en tälläkään kertaa selvinnyt. Mukaan lähti nimittäin Pentikin matto. Olin kyllä vilkaissut tätä esitteestä sillä silmällä, mutta unohtanut asian kokonaan, kunnes kassalla vieressäni asioivalla rouvalla oli kyseinen matto kainalossa. Päätöksen sinetöi se, että mattoja oli enää yksi jäljellä, kun löysin niiden luo. Ihan varmasti se oli juuri minulle tarkoitettu, eikö? ;)

Matolle oli selvä paikka aulassa lipaston edessä ja kyllähän se siihen sopiikin. Kotona kävin vielä nettikaupan puolella katsomassa, josko sieltä olisi löytynyt toinen olohuoneeseen pianon alle, mutta nettikaupastakin olivat nämä ihanuudet loppuneet, joten saan jatkaa etsintöjä. Mukavaa sekin!

6 kommenttia:

 1. Kiva matto! Sopii teille hyvin :) Teilläkin on linssilude kuvassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, yksi innokas joka paikan höylä meiltä löytyy 😃

   Poista
 2. Todella kivasti matto sopii tuohon aulaan. Eipä ihme, että tämä matto on myyty loppuun. Tuo kuviointihan on aivan ihana.
  Kannatti hullutella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulluttelu kannattaa aina 😉 Onneksi ei kuitenkaan muuta löytynyt 😃

   Poista
 3. Ihana matto! En olisi arvannut olevan Pentikin mallistoa. Mutta kyllähän tuollainen oli suorastaan pakko ostaa :D

  VastaaPoista
 4. Kaunis on matto ja kuviointi myöskin. Tykkään itekin tuon tyylisistä just nyt. :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!