keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kurpitsaa
Niinhän siinä kävi, että lupasin jokaisen lapsen kutsua kaksi kaveria perjantai-iltana meille pariksi tunniksi kylään. Herkutellaan naamiaisasuihin pukeutuneina, leikitään aarteen etsintää, kokeillaan ehkä ducking for apples -omenansyöntileikkiä ja tuunaillaan neniä. Sainpa siis Nenäpäivän ja Halloweenin hienosti yhdistettyä :D

Huomenna menen suoraan töistä koulutukseen ja koulutuksesta ystävien kanssa illalliselle. Olohuone on vielä pressujen peitossa ja kaikki muut alakerran huoneet sen mukaisessa siivossa. Mutta ei anneta pikkuseikkoja häiritä Halloween-kemuja. Mies ehkä saa huomenna panelointia eteepäin lasten hoidon ohessa tai sitten ei. Ja jos saa, niin minä ehkä ehdin siivota vähän ennen juhlia perjantaina. Tai sitten en. Ei kai ne lapset huomaa ja onhan meillä yläkerrassakin tilaa yhdeksälle lapselle ;)

Huomisen täyteen buukatun päivän piti tänään jo sen verran ennakoida, että tehtiin kurpitsalyhdyt valmiiksi. Viime vuosien kokemuksella ne kestävät pari päivää jääkaapissa kohtuullisena. Lisäksi maalailtiin oransseista lasipurkeista lyhtyjä.

Kurpitsahommissa meillä on lasten kanssa sellainen työnjako, että he tussilla suunnittelevat kurpitsan kasvot, minä leikkaan. Sen verran paksua ja hankalasti käsiteltävää on tuo kurpitsan kuori, etten lapsille uskaltaisi omia puukkoja antaa käteen taiteilua varten.

2 kommenttia:

  1. Apua kun mie olen niin huono äiti kun en jaksa tuommoisia kivoja juttuja lapsille järjestää. Syynä ehkä lasten syksyllä olevat synttärit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpö höpö. Itse voisin tsempata siinä, että olisin ihan arjessa paremmin läsnä. Olen niin laiska leikkimään tavallisia leikkejä.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!