keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Suosikkivaate


Jos joskus tulee tehtyä niitä virheostoksia, niin onneksi välillä voi vielä vuoden jälkeenkin olla kiitellä itseään hyvästä herätehankinnasta. Jopa niin pitkälle, että tekee ostaa uuden vastaavan ensimmäisen kaveriksi.

Viime syksynä tilasin H&M:ltä molemmille tytöille Minni Hiiri -hupparit ihan vaan siksi, että ne olivat niin söpöt. Käytössä on osoittautunut, että ne ovat myös pehmoiset, lämpimät, mukavat päällä ja säilyneet todella siisteinä. Huppari on kolmasluokkalaisen suosikki ja nelivuotias ei enää muuta hupparia päiväkotiin kelpuutakaan. Aloinkin jo epäillä, että päiväkodissa luulevat tuota tyttöraukaun ainoaksi pitkähihaiseksi.

Tämän syksyn mallistossa oli uusi versio samaisesta Minni-hupparista. Sama malli, samanlainen rusetti pään päällä ja suunnilleen sama väritys, mutta uusittu kuvio. Eräänä tiistaina kuluttaessani aikaa isomman tytön ollessa tanssitunnilla, päätin ostaa pikkuneidille uudenkin Minnin. Nyt ehtii välillä arkisinkin laittaa toisen hupparin pesukoneeseen, eikä aamulla tarvitse vääntää aiheesta, missä Minni-huppari on.

Kun kyseisellä hupparilla oli viime vuonna hintaa 17,90€ ja tänä vuonna 19,90€, ei voi kuin olla tyytyväinen tämän vaatteen hinta-laatusuhteeseen ja varsinkin käyttöasteeseen :D

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana huppari ja sopii neidille kyllä tosi hyvin. Yhtään en ihmettele, että siitä on tullut suosikki.
  Mukavaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huppari on kyllä palvellut uskollisesti. Ihanaa, kun molemmat - äiti ja tyttö - tykkäävät :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!