keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Ilmoitustaulutuunaus
Viime viikolla saatiin esikoisen kanssa taistelu käytyä ja huone laitettua järjestykseen. Nyt on ehkä meidän molemmien kannalta parempi pitää vähän taukoa ennen seuraavaa taistoa, vaikka minun tekis ihan mielettömästi mieli tuunata eurolavoista tytön 120-senttiseen sänkyyn selkänoja niin, että sänkyä vois päivisin käyttää sohvana. Hetkellisen kotirauhan säilyttämiseksi en kauitenkaan uskalla vielä sohia tulta tällä ehdotuksella - sen verran tarkka neiti on omasta päätäntävallasta huoneessaan ;)

Siivouksen ja uudelleenjärjestelyn yhteydessä tekaistiin myös pieni tuunaus. Tyttö sanoi heti pikkusiskon tapetin nähtyään, että haluaa samasta tapetista itselleen ilmoitustaulun. Hän muisti, että meillä on ollut jossain tuollainen ihan perinteinen (Ikeasta kai joskus ostettu) korkkinen ilmoitustaulu. Ilmoitustaulu löytyikin onneksemme ihan helposti vaatekaapista, joten tapetoimme sen kevyellä liisterikerroksella, leikkasimme ylimääräiset tapetin reunat pois tapettiveitsellä ja lopuksi vielä kävimme kehykset läpi koristeteipillä.

(Tapettipalojahan saa rautakaupoista kotiin mallattavaksi, yhdestä mallipalasta tekaisee tällaisen helposti.)

Tänään järjestelin olohuonetta ja roudasin pari huonekalua huoneesta toiseen. Siinä sisustellessa muutaman päivän migreenikooman jälkeen ajattelin mielessäni, että kyllä se meidän perheessä menee niin, että jos lapsi on terve, kun se leikkii, niin vaimo on terve kun se sisustaa. Useamman päivän pistävän kivun jälkeen sitä osaa todella nauttia normaalista olotilasta ja on virtaa täynnä tarttua hommiin!

12 kommenttia:

 1. Ensinnäkin onnittelut 2-vuotiaalle blogillesi! :)
  Migreeni on ihan kurja "kaveri" ja vielä jos se jää päälle useammaksi päiväksi. :( Täällä toinen kohtalotoveri, tosin vielä kertaakaan en ole joutunut käydä päivystyksessä kipupiikillä... :( Kohtauslääkkeistä kun taas tulee sellaiset sivuoireet, etten niitä sen vuoksi ole enää halunnut käyttää pariin vuoteen. Kaikki eivät aina ymmärrä, miten kokonaisvaltaisesti migreenikohtaus pahimmillaan lamaa toimintakyvyn ja ajattelun... Se ei ole vain pelkkää päänsärkyä. :( Ihana kuulla, että pahin alkaa olemaan takanapäin! <3
  Tulipa onnistunut tuunaus tuosta muistitaulusta! :) Minusta tosi hieno! :)

  Iloa huomiselle, pian se on jo taas viikonloppu! <3

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Migreeni tosiaan pahimmillaan lamauttaa kaiken toimintakyvyn. Kipu on niin voimakas ja kokonaisvaltainen, ettei pysty ajattelemaan mitään muuta. Maanantaina itkin, kun olin niin kipeä - sitä en ole kivun takia tehnyt edes yhdessäkään synnytyksessä. Onneksi se on tällä erää ohi. Minä onneksi yleensä pärjään täsmälääkkeillö enkä ole töistäkään pois, tämä oli ensimmäinen kerta, että venyi niin pitkäksi, etteivät kotoa löytyvät lääkkeet enää auttaneet. Tekivät vaan olon pahoinvointiseksi. Toivotaan, että vaiva alkaa meillä molemmilla helpottaa! Mukavaa viikonlopun odotusta sinnekin!

   Poista
 2. Hieno tuunaus! Itselläkin pyörii nurkissa tuollainen korkkinen ilmoitustaulu ja olen pähkäillyt, että tuunaisiko sen vaiko heivaiskos suosiolla roskikseen. Ehkä annan sen vielä olla hetkisen vaatehuoneessa, jos se inspiraatiokärpänen vaikka iskisi jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 3. Upea tuunaus <3 super paljon onnea 2-vuotiaalle blogille <3

  VastaaPoista
 4. Mullakin on tuollainen ilmoitustaulu. Itseasiassa kaksikin. Saako rohmuta idean?? Kävisikö tuossa joku ihana kangas? Ajaisiko saman asian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottahan toki ideaa saa käyttää - siksihän niitä jaetaan.😊 Kangas ajaa varmasti saman asian.

   Poista
 5. Onpa kauniin muutoksen ilmoitustaulu kokenut.
  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että voit jo paremmin! Itselläkin joskus ollut migreeniä ja se on kyllä tosi kurjaa..
  Kiva tuunaus! Mullakin odottaa inspistä samanlainen muistitaulu. ;) Ehkä se pääsee pian käsittelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä mukavan nopea ja helppo pieni tuunausprojekti 😊 Toivottavasti vältytään molemmat jatkossa migreeniltä!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!