maanantai 14. syyskuuta 2015

Koulupojan huone

Ekaluokkalaisen mustavalkoinen jalkapallohuone on täydentynyt sitten keväisten postausten. Viime viikolla sain tänne uuden maton,samanlaisen kuin olohuoneeseenkin, mutta pienemmässä koossa. Viimeinenkin karvamatto sai nyt meidän perheestä lähteä. En yhtään kaipaa niiden imuroimista! Puuvillamatot on niin älyttömän helppohoitoisia.

Maton lisäksi huoneeseen kiinnitettiin viime viikolla seinähylly legoja varten. Tähän asti ne ovat kaikki olleet yhdessä sotkussa laatikon pohjalla, nyt saa ainakin osan kokonaisena esille. Poika on tästä ihan mielissään ja sängystä nukkumaan mennessä pitää vielä ihastella legoukkojen rivistöä. Niiden järjestely kuulemma jatkuu taas huomenissa. Sisustussilmää tuo sekalainen kokoelma ei välttämättä miellytä, mutta tykkään siitä, että poika tykkää.

Kattolamppukin on vaihdettu sitten viimeisimmän postauksen. 

Lauantaina sisustuskutsuilta tilasin tauluhyllyn. Sitä olen kaivannut jo pidempään noille jalkapallomaalin yläpuolella oleville tauluille. En oikein tykkää niistä tuossa seinällä roikkumassa. Toivottavasti olen tyytyväinen hyllyn tuomaan pieneen ilmeen muutokseen, kun sen saan. Innolla odottelen!

Nyt alkavat kaikki lasten huoneet olla sellaisella mallilla, että on ilo mennä yläkertaan. Kaikella on oma paikkansa ja seinäpinnat on lähes kaikki käyty läpi reilun vuoden sisällä.

On ihana myös huomata, kuinka paljon on saanut omin käsin aikaan. Seinäpintojen lisäksi tyynyt, viirinauhat ja verhot olen itse ommellut, huonekaluja maalannut ja tuunannut. Miten palkitsevaa onkaan, kun saa näkyvää muutosta aikaan! Ja miten paljon olenkaan parissa vuodessa oppinut. Ennen kuljin peukalo keskellä kämmentä ja odotin, että saan miehen motivoitua hommiin. Kokonainen uusi maailma on avautunut. Kaikkeen sitä pystyy, kun uskaltaa kokeilla!

16 kommenttia:

 1. Tekemällä oppii on sinunkin kohdallasi pitänyt paikkansa. Tosi kivan näköinen huone pojalla. Ihana tuo viirinauha ja ne lego ukkelitkin.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköistä! Meillä on myös lastenhuoneiden remontointi käynnissä, vanhin poika halusi skeittiteemaisen huoneen, joten sillä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä remonttiin! Skeittiteemalla saakin varmasti kivan huoneen 😊

   Poista
 3. Mistäs tuo maalitarra on hankittu? Tosi kivan näköinen huone !

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen huone. Mistäs tuo jalkapallomaali tarra on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarran tilasin Ebaysta, kun en suomalaisista nettikaupoista löytänyt. Sieltä löytyy hakemalla vaikka mitä 😊

   Poista
 5. Tämäkin huone on aivan täydellinen.
  Meillä on suunnitelmissa laittaa pojan huone ensi kesänä kun ala-aste päättyy. Sit saa poika uuden sängys ja hyllyn. Seinät varmaan pitää saman maalin ja tapetin.
  Viikonloppunq löysin kivan lampun pojalle, sai laittaa iän kuluneen plafondin mäelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässäkin huoneessa oli varmaan 15 vuotta vanha plafondi 😃 Olen tosi huono valitsemaan valaisimia.

   Poista
 6. Onpa hieno huone! Tuo maali on aivan mainio! Ei voi muuta kuin ihastella! Terveisin neljän pojan äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkään tuosta maalista. Välillä lapset potkivat pehmeää palloa siihen 😃

   Poista
 7. Voi minun kummipoika <3. Ja siis upea huone. Minä tykkään tuosta legohommasta kyllä erityispaljon! Lasten näköistä sisustusta, vaikkei nyt kaikki värit oliskaan ihan kohdillaan :) Mutta ikävä tulee, kun näitä katselee. Ja muutenkin. Enpä ois arvannu, että sekin tosiaan puolessa vuodessa yllättää! Sitä luuli jo niin karaistuneensa tähän reissailluun!! Mutta kyllä te vaan ootte kaikki niin rakkaita ja SUOMI. No - enää ei oo ihan hirveän pitkä aika ja hirveää vauhtiahan tää oikeasti etenee.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!