maanantai 28. syyskuuta 2015

Tuoksuu talvelta

 


  

Tänä aamuna, kun astuttiin talosta ulos, ekaluokkalainen totesi, että tuoksuu ihan talvelta. 
Ilma oli selvästi viileämpi kuin tähän asti, eikä hupparissa tähän asti kulkenut poikakaan halunnut enää lähteä pyöräilemään ilman hanskoja.

Pysyisi vaan sää edelleen tällaisena aurinkoisena.

Viikonloppuna nautittiin lämpimästä, mutta raikkaasta syysilmasta omalla pihalla. Niin kaunista tuolla ulkona on, että kamerakin piti hakea mukaan. Kuvaan todella harvoin pihalla eikä meidän piha oikein minkään esittelyn arvoinen olekaan. Luonnontilassa se pääosin on, minä kun olen aivan onneton multasormi enkä oikein tiedä, mistä ison pihan laittamisen aloittaisi. Linssin läpi katselemalla pihalta löytyi kuitenkin monta kaunista yksityiskohtaa ikuistettavaksi.

Kauniita syyspäiviä kaikille lukijoille!


4 kommenttia:

 1. Oi niin kauniita syysistutuksia!
  Eilen illalla muistin siirtää parvekkeella koko kesän olleen rahapuun sekä tulilatvan viimein sisätiloihin, kun huomasin sääennusteista, miten kylmää yötä oli luvattu. ;) Tänään sain sitten aikaiseksi siivota viimeisetkin kesäkukat parvekkeelta ja aloitettua siellä olleiden istuintyynyjen pesun. Siivoushommia jäi vielä huomisellekin. ;) Ehkäpä nyt jo voisi käydä ostamassa pari callunaa tai kanervaa, aiemmin en vielä oikein tohtinut sillä parveke on lasitettu ja iltapäivisin on lämpötila ollut kuitenkin sen verran liian korkea syysistutuksille. ;)

  Kauniista syyskuun päivistä ollaan saatu nauttia, toivotaan että auringonpaiste tosiaan vielä jatkuisi! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä syksy on kyllä ollut upea huonon kesän jälkeen :) Minun pitäisi vielä laittaa meidän parvekkeelle kanervat. Eilen niitä edulliseen hintaan Halpa-Hallista hamstrasin lisää :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!