lauantai 5. syyskuuta 2015

Blogimasennus


Blogin postaustahti on hidastunut huomattavasti. Tuntuu etten saa kuvattua mitään kivaa, vaikka periaatteessa täällä tapahtuu koko ajan jotakin. Asiaa ei yhtään auta se, että blogista on tällä viikolla lähtenyt kolme lukijaa, kun yleensä suunta on ollut ylöspäin. Nytkö se tässä kaksvuotisjuhlan kynnyksellä iski blogimasennuksen päälle? Ei mitään järkevää sanottavaa, ei mitään omalaatuista ideaa jaettavaksi eikä yhtään inspiroivaa kuvaa...

Tänäänkin olen kovasti kyllä sisustuksen parissa touhuillut, mutta lasten huoneita sisustaessa tuntuu koko ajan käytäntö ja esteettisyys taistelevan keskenään - eikä ainakaan kuvata ehdi ennen kuin lapset ovat jo sisustaneet paikat uusiksi ;) Pitäisi kai antaa tämän yläkerran, lasten oman kerroksen, elää omaa elämäänsä ja yrittää olla välittämättä siitä, miltä täällä näyttää, kunhan täällä viihdytään.

Katsotaan, jos saisin kuitenkin huomenissa tai ensi viikolla kuvailtua lasten uudistuneita huoneita, tai olohuoneen ja vierashuoneen muuttunutta ilmettä. Arvontaakin olisi luvassa, kunhan vaan sen saisi pyöräytetyksi käyntiin. Jospa tämä tästä, kun saan jo useamman päivän lääkkeillä tainnutetun migreenin kunnolla voitettua.

14 kommenttia:

 1. Ihana lastenhuoneen nurkkaus <3 Älä sure lähteneitä lukijoita vaikka ymmärrän kyllä että harmittaa. Niitä tulee ja menee. Toiset kirjautuvat lukijaksi vain arvontojen ajaksi ja häipyvät sitten. Sellaista se on. Postailet vaan siihen tahtiin kuin itselle tuntuu hyvältä. Niin ainakin itse ajattelen. Mukava harrastus muuttuu äkkiä pakkopullaksi, jos postaustahdista ottaa paineita. Uskon niin, että vakituiset lukijat pysyvät kuulolla vaikka blogissa olisi hiljaisempiakin aikoja :) Nauti syksystä ja sen tuomasta raikkaudesta! Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavasta kommentista! Pitää yrittää vaan muistaa, että tekee omaksi iloksi omaan tahtiin 😊 Mukavaa sunnuntaita sinne!

   Poista
 2. Niin tuttu tunne :/ Mun blogilla on pieni lukijamäärä, ja myös siitä lähtenyt juuri 3 pois. Mutta ei auta itku markkinoilla, kirjoittelen ja kuvailen sitten omaksi ilokseni!
  (sulla on kyllä kiva blogi, et älä hätäile!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta! En kai minäkään kuvailusta malta luopua ja jäähän tästä kivoja muistoja itselle, vaikka lukijoita olisi välillä vähemmän. Pitää tehdä omaan tahtiin omaksi iloksi!

   Poista
 3. Minä olen sinun uusi lukija! Luin kaikki postauksesi ja tykkään paljon blogistasi. Sisustamisestasi puhumattakaan. Seuraamaan jään ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 4. Tiedän tuon tunteen. Kesällä tuntui ettei ole mitään kuvattavaa eikä tätä kukaan lue jne... Fiilistä ei todellakaan nostanut se viimekertaisen asupostauksen valtava massahyökkäys jossa anonyyimit päätti haukkua minut aivan pystyyn. Huoh. Jaksetaan tsempillä ylöspäin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onpa tosi ikävää! Voimia! Tuollaiset pitää yrittää jättää omaan arvoonsa 😒

   Poista
 5. Täällä kanssa uusi lukija! Oon lukenut melkein sun koko blogin :)

  VastaaPoista
 6. Tiedän niin tuon tunteen. Minulla tuohon auttoi aikalisä blogista. Pidin taukoa kesäloman alussa ja nyt taas virtaa piisaa.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy vaan rauhoittaa tahtia ja tehdä oman mielen mukaan omaksi iloksi 😊 Juttuaiheita olis kyllä mieli ja koti täynnä.

   Poista
 7. Älä huoli! Mulla kans välillä tökkii.. meinasin jo lopettaa koko touhun, kun ei mulle paljon kukaan edes kommentoi.. sit ajattelin et en itsekään jaksa usein kommentoida vaikka paljon blogeja luenkin :). Ja itsellehän mä tätä pääasiassa teen, vaikkakin lukijat ovat mielessä koko ajan :). Välillä vaan väsyttää ja ei jaksa edes kuvailla, saati sitten kirjoitella.. Mut sit tulee kausia et juttua keksii koko ajan! Ei aina tarvi olla niin suurta, itse ainakin tykkään lukea ihan perusarjesta ja pienistä muutoksista. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta! Pitää vaan pitää tosiaan mielessä, että tekee omaan tahtiin ja saa itelle hyvän mielen tästä, mukavia muistojahan näistä jää!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!