sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulukuun kahdeksas: Prinsessajuhlat

Kuopus alias "iso pirsessa" täyttää ensi viikolla kolme vuotta. Pitkä viikonloppu valikoitui hyväksi juhla-ajankohdaksi - äidillä oli kerrankin kunnolla aikaa leipoa ja valmistella. Teemaakaan ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, prinsessajuhlat prinsessalle. Samalla teemalla juhlittiin kolmevuotiasta esikoista neljä vuotta sitten.
Oli ihanaa jälleen shoppailla ja valmistella kaikenlaista pinkkiä!

Juhlille otettiin varaslähtö jo eilen, koska pari enoa oli jatkoi matkaansa eteläisempään Suomeen jo ennen tätä päivää.

Eiliset tarjoilut olivat hillitysti prinsessamaiset. Kuvassa näkyvä Kinuskikissan ohjeella tehty Polka-kakku sai paljon kehuja ja syötiin hetkessä loppuun tämän päivän juhlissa. (Polka-suklaa ei meidän kaupasta löytynyt, joten tein kakun Fazerin Marianne-suklaalevyistä ja pohjan tein gluteenittomista kaurakekseistä.)


Tänään päästettiin prinsessamaailma todella valloilleen.

Aamulla koristeltiin kruunupipareita (sankari itse asetteli kruunun jalokivet (kultaiset helminonparellit) paikoilleen.



Pöytään katettiin prinsessaliina, -servetit, -pillit ja -lautaset.



Sivupöydällä tarjolla oli lisäksi kruununonparelleillä koristeltuja mokkapaloja


ja esillä muutama kuva sankarista pienempänä.


Äiti koristeli kakun Me&I-vaatteista tutun kruunun muotoon, reunoilla valmista sokerinauhaa. Kakun täytteenä Kinuskikissan "kevyempi marjatäyte" vadelmista ja mansikoista tehtynä.


Lahjaksi neiti sai Kanariansaarilta kotiutuneilta mummolta ja vaarilta flamenco-kengät eli kauan kaivatut korkkarit ja näillä hän sinnikkäästi tepasteli koko päivän, vaikka kokokin oli pari numeroa liian suuri.


Tietenkin paikalla oli myös muutama ihana prinsessa.




Päivä oli täynnä vilskettä ja vilinää: sukulaisia, kummeja ja sankarin päiväkotikavereita. Valmistelua ohjelmaa ei ollut muuta kuin aina yhtä suosittu onginta.

Neiti itse oli innoissaan juhlistaan ja lahjoistaan ja meni onnelisena nukkumaan lahjaksi saatu poni kainalossa. Kiitos kaikille vieraille mukavasta päivästä!


2 kommenttia:

  1. No onpas aivan ihania prinsessakuvia päivän prinsessasta, isosiskoprinsessasta ja prinsessajuhlista! Mun pitää nyt tarkkaan miettiä, mitkä prinsessavaatteet keksin oikeille synttäreille! Kohta nähdään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, huomiseen! Kai sulta jotain vaaleanpunaista löytyy kaapista? ;) Isosiskokin tosiaan halusi pukeutua prinsessaksi prinsessajuhlien kunniaksi, vaikka muuten vaaleanpunainen väri on väistymässä muiden tieltä.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!