torstai 27. marraskuuta 2014

Joulukirjan tekoa uusilla StabiloillaOnko teillä kaapit täynnä puuvärejä, mutta puolet sellaisia, ettei niistä tahdo saada väriä irti? Tai terä katkeaa heti kättelyssä? Tai niistä on muuten vaan huono ottaa kiinni?

Lasten myötä olen oppinut arvostamaan laadukkaita kyniä ja nykyään en enää valitsekaan niitä hinnan tai ulkonäön vaan suositusta, kokemuksen tai merkin perusteella.

Olin aivan innoissani, kun pääsin Buzzadorin EasyErgonomics-kampanjaan, jonka myötä päästiin lasten kanssa testaamaan Stabilon puuvärejä ja lyijyniä. Puuvärit innostivat lapset joulukirjan tekoon ja lyijykyniä kokeiltiin läksyihin. Kynille hyvän piirtojäljen lisäksi ehdotonta plussaa on sormille tehdy pienet kolot, joiden avulla hyvä kynäote on helpompi ottaa ja pitää kirjoittaessa ja piirtäessä. Kyniä on erikseen vasen- ja oikeakätisille. Meillä kaikki lapset ovat oikeakätisiä, joten nopein tuttu, jolla vasenkätisitä 5-8-vuotiaita lapsia, saa meiltä pari Stabilon uutta lyijykynää hakea!


Paketissa oli perinteisen lyijykynän lisäksi paksulyijyinen lyijytäytekynä. Paksu lyijy ei katkea pieneltä koululaiselta yhtä helposti kuin ohut ja sitä voi myös teroittaa mukana tulleella terottimella. Tokaluokkalaisen mielestä läksyt sujuivat molemmilla Easy Ergonomics -kynillä aivan yhtä hyvin. 2 kommenttia:

  1. täällä olisi vasuri jolla kynäote edelleen väärä vaikka jo tokaluokalla on, jokohan noita kyniä on myynnissä kun en päässyt buzzaamaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että, harmi ettet päässyt mukaan kampanjaan. En kyllä tiedä, onko noita vielä kaupoissa, en ole törmännyt.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!