torstai 6. marraskuuta 2014

Lumivalkoista olohuoneeseen


Olen jo pariin otteeseen sanonut, että talven (joulun) lähestyessä on tullut ihan pakottava tarve saada puhdasta lumivalkoista olohuoneeseen entistä enemmän. Vaaleanpunaiset ovat saaneet väistyä hetkeksi tyttöjen huoneisiin.

Jokunen valkoinen tyyny meiltä löytyi ennestään, mutta lisäksi tilasin H&M:ltä pari tekoturkistyynyä sekä pari eläinaiheista tyynyä ja heräteostoksena Hemtexin osta 3, maksa 2 -tyynypäiviltä lähti mukaan pari pehmoista, valkoista tyynyä lisää.


Amanda B:stä tekemäni postauksen jälkeen sain AmandaB:stä sähköpostia, lupasivat lähettää valitsemani postauksessa olleen tuotteen kiitokseksi. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin kimaltelevan valkoiseen lintuhäkkiin, joka sopii mielestäni niin talviseen tunnelmaan kuin sisustukseen muinakin vuodenaikoina. 


Tarkkasilmäiset, blogia ahkerasti lukeneet saattavat huomata, että olohuoneen mattovalinnassa on palattu lähtöpisteeseen. Ostin harmaavalkoisen maton Stockan Hulluilta päiviltä viime keväänä. Se oli alun perin olohuoneessa kunnes jokin aika sitten siirsin sen yläkerran aulaan. Hulluilla päivillä mattoa ei nyt syksyllä ollut tarjolla, mutta onnekseni bongasin sen Stockan perusvalikoimasta ja sain 20% alennusviikonloppuna sen pieneen hintaan 42€. Nyt on samanlaiset hyväksi havaitut perusmatot sekä ylä- että alakerrassa.

Ikean reissulta mukaan lähti tausta keinutuolia päällystävä neuletorkkupeitto, joka on ihanan iso ja pehmoinen.


Nyt haaveilen vielä muutamaa talvista ihanuutta Sikuriinan nettikaupasta lipaston päälle.

Joulun punainen saa odottaa. Todennäköisesti jonkin verran punaista pääsee esille lähempänä joulua, mutta nyt tämä talvinen teema saa vielä toistaiseksi riittää.

Huomenna päästäänkin hakemaan joulufiilistä talven ensimmäisistä pikkujouluista!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tuo lintuhäkki on todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihastuin siihen AmandaB:n liikkeessä aivan täysin. Luonnossa se on vielä kauniimpi kuin kuvissa, kimalluskin näkyy kunnolla <3

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!