tiistai 11. marraskuuta 2014

Kurkistus olohuoneen talveen: tekstiilit


Iskä ja äiti olivat meillä viikonlopun ja näin ollen myös iskän kamera, jonka 50mm-objektiivilla on ihana ottaa kuvia. Niinpä tuli ikuistettua olohuoneen talvista ilmettä useamman otoksen verran. Kuvista riitti pariinkin eri postaukseen, joten tässä ensimmäisessä osassa pääpaino on olohuoneen tekstiileillä: Koristetyynyillä ja torkkupeitolla.  

Sohvan pehmoisista H&M:ltä ja Hemtexistä ostetuita tekokarva- ja eläintyynyistä teinkin jo yhden pikapostauksen, mutta tässä kuvia vähän laajemmin.


Sanomalehti-ilmeiset tyynyt lähtivät matkaan Oulun uuden Ideaparkin avajaisista. Samoja katselin edellisenä iltana Ellokselta, mutta onneksi ne löytyivät halvemmalla ja ilman postikuluja Ideparkista. 


Neuletorkkupeitto on Ikean tuliainen. Sen hintaan (25€) ei viitsi itse alkaa neulomaan, langatkin maksaisivat. Peitto pääsi pehmentämään keinutuolin ilmettä. Sitä koristaa H&M Homen tyyny.


Nojatuolin selkää vasten oleva tekoturkistyyny on Hemtexilta, siivet ostin paikallisen sisustusliikkeen loppuunmyynnistä viime keväänä.


Olohuoneen talvi-ilmeen esittely jatkuu huomenna, laitan silloin kuvia siitä, miten olen tasoja koristanut.8 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! ♥️ Mistä Ideaparkin liikkeestä nuo kauniit tyynyt on? Itsekin kiertelin siellä toissa viikonloppuna, ei sattuneet nuo silmään. Nähdään sit siellä tapahtumassa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyynyt on siitä Click shoesin liikkeestä. Perjantaina nähdään!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Viihdyn kyllä nyt hyvin tuolla olkkarissa :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!