keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kurkitus olohuoneen talveen osa 2: Tasot
Olohuoneen tasot: lipasto, säilytysarkku ja kaksi pöytää, ovat saaneet talvisia esineitä ja valkoista päälleen. Porot tilasin PartyLite-kutsuilta vuosi sitten, taustalla vilahtavat enkelit sisko on tuonut Afrikasta tuliaisina ja Riviera Maisonin Lumiere -hurrikaani on Tampereelta Kantriinasta ostettu. Se siirtyi sohvapöydältä syrjempään arkun päälle. Sisustaulu on vuosi sitten Bauhausista ostettu, sen siirsin nyt yläkerrasta alakertaan. Vaihtelu virkistää.Sohvapöytä sai Lumieren tilalle AmandaB:n lintuhäkin. Lipaston päälle nostin Partyliten lyhdyn, Tila&Ihmeen kynttilänjalan ja  Perfect Homen valokuvakehyksen, johon vaihdoin viimevuotisen joulukorttikuvan.
(Apua, pitäisikin keksiä joku hyvä idea joulukorttiin tälle vuodelle!)


Vaalan Pänikkä ja piironki -kirpparilta ostamalleni sivupöydälle olen laittanut lyhdyn, sen yläpuolella on samasta paikasta ostamaani ikkunanpokaan kokoamani pitsiliinataulu.


On niin ihana luoda talven tunnelmaa vähitellen kotiin. Viimeiset otokset luvassa huomenna.
6 kommenttia:

 1. Niin kaunista ja tunnelmallista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä kyllä nautin <3 Eiköhän näistä vielä talvisemmat tule tuossa kuun vaihteessa, mutta nyt ovat täydelliset juuri näin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Heli! <3 Alan itsekin viihtyä olohuoneessa hyvin. Vielä tosin on lisää jouluista hifistelyä luvassa kuun vaihteessa ;)

   Poista
 3. ompa veikeät porot :) Ja kaunista muutenkin! Ihanan valoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin nautin, valkoinen on ihana sisustusväri, kun se tuo valoa.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!