lauantai 8. marraskuuta 2014

Pikkujouluissa ja minihotellilomalla - arvaatteko missä?Hektisen viikon jälkeen oli ihana päästä rentoutumaan aikuisseurassa, korkata pikkujoulukausi käyntiin ja nauttia minilomasta oman kullan kainalossa.


Miten ihana olikaan saapua jo tutuksi tulleeseen Sokos hotel Arinaan (klik), kun pöydällä odotti juustolautanen ja viinipullo. Kylläpä siinä äkkiä unohtuivat viikon työhuolet ja arkinen kiire.
Ilta vierähti iloisesti nauraen työkavereiden seurassa valmiin ruuan äärellä.

Ja miten luksusta onkaan, kun saa pikkujouluillan päätteeksi kävellä kadun yli nukkumaan sen sijaan, että jonottaisi taksijonossa, soittelisi kyytiä tai stressaisi siitä, kuka ajaa. Ei tarvitse edes palella eikä odotella, suoraan vaan pää pehmeään tyynyyn, kun alkaa väsyttää.

Mahtavaa on myös, kun saa nukkua yön rauhassa ja herätä valmiille aamiaiselle. Ei tarvitse voidella x määrää leipiä, nousta pöydästä hakemaan milloin mitäkin puuttuvaa tavaraa jne. Saa vaan koota itselleen herkut lautaselle ja istua rauhassa nauttimaan. 

Nämä kahdenkeskiset minilomat ovat ihanaa piristystä arjen keskellä. Ei voi kuin olla kiitollinen siitä, että on mummo ja vaari lapsia hoitamassa ja tällainen aina silloin tällöin mahdollista.

Hotellivalintaa ei Oulussa tarvitse kahta kertaa miettiä. Arina on niin siisti ja ehdottomasti parhaalla paikalla.

Huone oli tällä kertaa tavallista isompi Superior-huone, jossa olisi mahtunut majoittumaan vaikka koko perheellä. Tila oli jaettu kahteen huoneeseen; toisessa oli pöytä ja sohva, toisessa parisänky. Ikkunat avautuivat kahteen suuntaan.
Hotellimajoitus Sokos hotel Arinassa on osa blogiyhteistyötä.

2 kommenttia:

  1. Oih, miniloma on aina paikallaan, teidän irtiotto kuulostaa kyllä täydelliseltä rauhallisine aamiaisineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta, sitä se kyllä oli. Eiköhän nyt taas yhden viikon jaksa paiskia töitä :)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!