lauantai 15. marraskuuta 2014

Retkellä Punasessa TuvassaYstävä houkutteli minut mukaan iltapäiväretkelle Luohualla sijaitsevaan Pökkylän Punaiseen tupaan (klik). Ajelimme sinne kahden tokaluokkalaisen kera. En ollut aikaisemmin edes kuullut koko paikasta, mutta eilisen visiitin jälkeen suosittelen muitakin tekemään päiväretken tuohon tunnelmalliseen puotiin! Ajoaikaa Limingasta meni puolisen tuntia. 


Punaisesta tuvasta löytyi aivan ihania sisustusjuttuja, nauhoja, vanhoja esineitä. Oli Greengatea, Swaneforsia, Jean D'Arcia, Mailegia ym. Eteisaulasssa oli laaja valikoina lankoja, puikkoja ja koukkuja. Paikassa on myös tilausravintola, tunnelmallinen vaihtoehto vaikkapa pikkujoulujen viettoon! Ihastuin!
Myös pihapiiristä löytyi upeita yksityiskohtia.Huomenna lähdetäänkin heti aamusta äidin ja lasten kanssa vähän pidemmälle retkelle. Mies ja koira jäävät talovahdeiksi. Meillä on uikkarit ja passit on pakattuna, Teneriffa kutsuu!6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen paikka, kiitti vinkistä! Täytyy ehdottomasti poiketa joskus 😊 Rentouttavaa lomaa teille! ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt ollaan jo matkalla lentokentällä.

   Poista
 2. Eipä ole tullut tuolla vielä käytyä, vaikka onkin samalla kylällä kuin meidän mökki. Täytyypä ottaa asiaksi käydä tutustumassa! - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä käydä katsastamassa!

   Poista
 3. Pökkylän punaine tupa,,,aivan ihana paikka kannattaa käydä kauempaaki :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!