torstai 20. marraskuuta 2014

Jouluvalmisteluja altaan reunalta


Täällä auringon alla meinaa unohtua, että joulukuu kolkuttelee jo ovella. On kuitenkin ihana ajatella, että kun palaa kotiin, saa pistää jouluvalmistelut täyteen vauhtiin. Pieniä valmisteluja olen täältä altaan reunalta käsin tehnyt. Tokaluokkalaisen tärkein joululahjatoive oli villasukat, joten täällä äiti on opetellut niitä tekemään. Ensimmäinen valmiina, jee!


Lisäksi on ollut pakko tilata viimeisen joulukalenteritarpeet valmiiksi, että ne varmasti ehtivät kotiutua ennen joulukuun alkua. Oletteko te huomanneet PopUpKemujen kalenteritarrat? Tarrojen ympärille on rakennettu myös kalenteripaketteja, joissa tulee mukana 24 paperipussia, nauhaa ja tarrat itse askarreltavaa kalenteria varten. Värejä on useampia. Ihan loistava idea minusta, ja pikkujoulukattaukseenkin saisi kivat tarpeet samasta nettikaupasta! (klik) Me aiomme liimailla nämä kalenteritarrat pilttipurkkeihin ja askarrella niistä kalenterin.


Kuva lainattu Pop Up -kemujen nettisivulta www.popupkemut.fi

2 kommenttia:

  1. Oih, ihana siellä lämmössä suunnitella joulua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavaa, nyt jo kotona fiilistelemässä. Ei siihen joulun tunnelmaan kuitenkaan muualla pääse kuin Suomessa lumen keskellä <3

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!