tiistai 4. marraskuuta 2014

Ideapark-fiiliksiä


Käsi ylös kuka tunnustaa olevansa yhtä pöhkö kuin minä ja suunnanneensa Oulun Ideaparkiin heti avajaisviikonloppuna! En varmasti voi olla ainoa, koska kävijämäärä sekä lauantaina että sunnuntaina oli yli 40 000. Aika paljon tuon kokoiseen ostoskeskukseen. 

Minä olin jopa niin älytön, että otin kaikki kolme lasta matkaan. Huh! Ei voi sanoa, että olisin ehtinyt nauttia shoppailusta, vaan lähinnä koko kolmetuntinen meni siihen, että pidin porukan kasassa. Kävelimme kyllä ostoskeskuksen läpi ja muutamassa kaupassa piipahdimme. Hyviä avajaistarjouksia oli tarjolla, mutta edes minä, joka rakastan Hulluja päiviä, en pystynyt keskittymään ostoksiin tuossa tungoksessa.

Mitä uusi Ideapark sitten tarjoaa sellaista, mitä Oulun seudulla ei aiemmin ole ollut? Lelukaupan ainakin. Aikaisemmin leluvalikoima on käytännössä rajoittunut isoihin marketteihin, Stockalle ja Anttilaan. Toys R Usille oli varmasti tilausta. Mukavan väljästi esille laitetut lelut järkevään hintaan ja muutamia esillä niin, että lapset pääsivät testaamaan.

Nuoriso on varmasti mielissään QuickSilveristä - ja kuka tietää, ehkäpä meidänkin pojalle pitää jo parin vuoden päästä käydä sieltä vaatetta hakemassa.

Reiman Outletista voisi joskus käydä lapsille ulkovaatelöytöjä tekemässä, mutta nyt ei niille ollut tarvetta.

Sisustusliikkeitä edustavat tällä hetkellä Maskun ja Jyskin ohella ihanaakin ihanampi Tervakartano (klik) sekä Pentik. Näiden lisäksi Click shoesin liikkeessä oli sisustuspuoli, josta itse asiassa tarttui matkaan pari jouluista koristetyynyä. 

Mutta summa summarum: Asioimme varmaan jatkossakin pääasiassa Zeppelinissä, koska se on puolet lähempänä kuin Ideapark ja pystyy tarjoamaan lähes saman. Ehkä Tervakartanon, ToysRUsin tai Reiman Outletin takia voisin joskus tuonne toiselle puolelle Ouluakin taas ajella.

Mitä te olette mieltä?5 kommenttia:

 1. No oisin tosiaan toivonut, että jotain uusia liikkeitä olis tullu kuten vaikka H&m Home! En ees vaivutunu samoja ryökkyjä katteleen ku muuallakin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olisin kans kovasti toivonu tuota H&M homea, miksihän sitä ei voi näille hoodeille tulla...?!?

   Poista
 2. Heips! Pitihän käydä kurkkaamassa miltä uusi kauppakeskus näyttää:) Muutes, kaupungin keakustasta löyty br-toys;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko sitä vaatekaupan kupeessa olevaa leluosastoa vai onko sinne tullut ihan uusi BR-lelut?

   Poista
  2. Sitä vaatekaupan kanssa samassa olevaa. Tosin sinne ei tohi pienen lapsosen kans mennä ku on nii ahdasta:/ siitä kyllä toi ideaparkin lelukauppa oli niin hyvä, että siellä mahtuu kunnolla liikkuun! Mut onhan sinne keskustan br:n tungettu tavaraa ja paljo!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!