sunnuntai 14. joulukuuta 2014

DIY paperitähdet ja kolmannen adventin tunnelmia


Joulukuun neljästoista päivä, kolmas adventti. Joulu lähestyy, mutta onneksi arjen kiireet alkavat väistyä ja vihdoin jää aikaa jouluun valmistautumiseen.

Tämä viikko oli todella hetkinen. Arki meni vilisten ohi koepinoja korjatessa, viimeisiä vaatekutsuja pitäessä ja joulujuhlia kiertäessa. Eilinen kuului siivotessa, mutta onneksi illalla sai vastapainoa kiireelle rauhallisessa pikkujouluhenkisessä naisten illassa pienellä ystäväporukalla.

Tänään on esikoisen kanssa kahdestaan ehditty hommata viimeiset joululahjat (ja vähän jotain itsellekin, tästä luvassa lisää huomenna), laulaa kauneimmat joululaulut ja askarrella.

Omat oppilaani askartelivat puolisentoista viikkoa sitten yllä olevia paperitähtiä kuvistunnilla ja innostuivat niin, että muutaman päivän ajan aina luokkaan tullessa niin pojat kuin tytötkin taittelivat paperia. Ihanaa katsottavaa! Minusta tähdistä tuli niin kauniita, että päätin tehdä niitä itsekin ja ajattelin jakaa ohjeen täällä blogissa. Pop Up Kemujen blogi ehti kuitenkin ensin ja turha keksiä pyörää uudestaan, joten linkki tähtien taitteluohjeeseen täällä. Helppoa hommaa vaikkapa yhdessä lasten kanssa!

Alla muutama kuva kolmannen adventin tunnelmista.

Nauttikaa!

2 kommenttia:

  1. Oo kauniita kuvia ja tunnelmia <3 Ja nuo tähdet on kyllä suosiostaan huolimatta edelleen tosi kivan näköisiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hoksasin, että samoja tähtiä on myös Porokuiskaajan joulukalenterissa :D

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!