maanantai 15. joulukuuta 2014

Parit alevinkit mm. Greengaten ja Mailegin ystäville ja "askartelusneakpeak"
Eilen lähdettiin esikoisen kanssa Ouluun Stockmannin upeaa joulunäyteikkunaa katsomaan ja viimeisiä joululahjoja ostamaan. Shoppailukierroksen päätteeksi päätin kurkata, olisiko iki-ihana Colore auki. Vähän kalliiksi tuli tuo kurkkaaminen, kun Greengaten lattekupit olivat tarjouksessa 10€/kpl ja pakkohan niitä oli napata pari kappaletta matkaan. Colore lopettaa kivijalkaliikkeen vuoden lopussa ja myy nyt Greengaten varaston pois alehinnoin, alehinnat voimassa myös nettikaupassa (klik). Nettikauppa jatkaa toimintaansa ensi vuonnakin.


Coloren lisäksi kannattaa tänään tai huomenna käydä tarkastamassa alennukset Emma's and mama'sin nettikaupasta (klik). Alle oleva kranssi 9,90€, Mailegin puput ja yksi tonttukin alessa ja paljon muuta kivaa. Eikä toimituskuluja ollenkaan, kun tilaat tänään tai huomenna 15.-16.12.!


Minä jään puntaroimaan omia tilaustarpeitani juoksulenkin ajaksi. Lenkin jälkeen kaadan mukillisen glögiä uuteen Greengateeni ja alan askarrella. Tunnelmallista joulun odotusta!


2 kommenttia:

  1. Voi ei, Coloreko lopettaa :/ Yks mun lempparikauppoja, nyyh! Täytyykin käydä paikan päällä ennen kuin sulkevat ovensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta :/ Mut onneks nettikauppa jatkaa!

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!