lauantai 6. joulukuuta 2014

Jouluvinkki 6: vaihtoehtoiset joulukortitJoulukorttikuvat tulivat eilen postissa, mutta lisäksi on askarreltu joillekin tuttaville vähän erilaisia pieniä joulutervehdyksiä: pieniä rasioita, joihin voi sisälle piilottaa pienen yllätyksen. Me laitoimme näihin jouluisen karkin.

Tyhjät, raapaisupinnattomat tulitikkurasiat ja alla olevaa rasiaa koristavat siivet ovat Slöjd-Detaljerilta. Rasia on koristeltu erilaisin jouluisin paperein ja nauhoin. Niitä saa nykyään ihan marketeistakin. Näitä liimaillessa ja suunnitellessa vierähti iltapäivä oikein mukavasti ja lapset pääsivät mukaan touhuun.


Samalla idealla tehtiin kutsut ja ongintayllätykset kuopuksen tänä viikonloppuna vietettäviin nelivuotisjuhliin. Kutsuteksti kirjoitettiin paperille, joka piilotettiin rasian sisälle. Ongintaan laitettiin pinnit ja hiusrenksut rasiaan.Hyvää itsenäisyyspäivää jokaiselle! 

Meillä se vierähtää nelivuotisjuhlien merkeissä sukulaisten kanssa.Rasiat ja siipikoristeet saatu blogiyhteistyönä Slöjd-Detaljerilta (klik).

8 kommenttia:

 1. Onpas todella kauniit muistamiset / rasiat ♥ Ihanaa itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
 2. Kivat pikkupaketit. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihania rasioita! Niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Nämä on mukavia tehdä :)

   Poista
 4. Juhla ja synttäri tarjoiluista postauksia ois kiva lukea.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!