tiistai 2. joulukuuta 2014

Jouluvinkki 2: Muista tilata/ostaa/tehdä joulukortit!Sunnuntaina kuvattiin meidän perheen perinteiset joulukorttikuvat. Uusia vaatehankintoja tms. ei sitä varten tehty ja muutenkin tuntui koko homma jäävän viime tippaan, mutta ensimmäisen adventin kunniaksi saatiin kuin saatiinkin kuvat otettua kohtuullisen hyvässä yhteisymmärryksessä sekä ilman koiraa että koiran kanssa. Jätetään lopullinen korttikuva vielä paljastamatta, mutta muutamia otoksia tässä kuitenkin sunnuntailta.

Itse muokkasin kortin mieleisekseni ilmaisella Photoscape-ohjelmalla ja lisäsin siihen tekstinkin valmiiksi. Tilasin kuvat ihan normaaleina kymppikuvina ja tavoitteena olisi kirjoittaa kortin kaveriksi elämäni ensimmäinen joulukirje. Minulla on pari ystävää, joilta tulee amerikkalaiseen tyyliin joulukirje perheen kuulumisista joka vuosi ja minusta se on ihana tapa!

Joko teillä on joulukorttiasiat hoidossa? Viimeinen joulupostin lähetyspäivä edullisemmalla joulukorttihinnalla (0,75€) on jo ensi viikon perjantaina 12.12., joten kortit lienee syytä tilata viimeistään nyt. 

Ifolorilla on vielä tämän päivän ajan 2.12. kymppikuvat puoleen hintaan (0,09€/kpl) ja 15% alennus sekä joulukorteista että kuvakirjoista - nekin ovat ihania lahjoja mummeille ja kummeille. Smartphotolla sen sijaan koko joulukuun ajan 40% alennusta kaikista kuvatuotteista (kymppikuvan hinta vertailun vuoksi 0,09€).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!