sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Prinsessajuhlat osa 2: Lasten kesken
Eilen aloitetut nelivuotisjuhlat jatkuivat tänään lastenjuhlien merkeissä. Meidän pikkuprinsessalle tuli viisi kaveria kylään ja ihmeen kovan vauhti ja meteli saatiin niinkin pienestä tyttöporukasta lähtemään. Kaikesta päätellen vieraat viihtyivät, ja omat lapset ainakin!

Tarjoiluissa panostin kakkutikkareihin, karkkeihin, kekseihin ja sipseihin. Se tuntuu olevan järkevin (ja helpoin) ratkaisu, kun kutsuu lapsivieraita. Eiliseksi leivottuja kakkuja ja muffinssejakin toki tarjosin, mutta vain yksi pikkuvieras halusi niitä maistella.

Ohjelmastakaan ei juuri tarvinnut stressata, sillä tyttöporukka keksi niin hienosti leikkejä keskenään. Muutaman jutun kuitenkin järjestimme tokaluokkalaisen kanssa. Herkkupöydässä tytöt koristelivat piparkakkuja itselleen. Onginta on muodostunut jo perinteeksi ja sitä lapset osaavat odottaa. Tällä kertaa piilotimme koriteltuihin tulitikkurasioihin pinnejä ja renksuja. Kaapista löytyi vapuksi ostettu pussillinen taikurin ilmapalloja ja niistä vääntelin koiria ja miekkoja tytöille. Niiden tekeminen on oikeasti helppoa, suosittelen tätä suosikkiohjelmaa synttäreille! Lisäksi tokaluokkainen maalasi tytöille sydämiä tai tähtiä poskiin. 

Tokaluokkalaisesta isosiskosta oli valtava apu. Onginnan ja kasvomaalauksen organisoinnin lisäksi hän leikki pikkutyttöjen kanssa juhlien alusta loppuun. Äiti alkaa päästä jo aika helpolla!

Seuraavat juhlat juhlitaankin poikaporukalla kolmen viikon päästä, kun keskimmäinen täyttää kuusi.

 

2 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten ihanalta näyttää! Voisikohan tällainen 23-vuotias vielä vietää prinsessasynttäreitä? :)

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai - tällainen 34-vuotiaskin ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!