maanantai 25. tammikuuta 2016

Pellavaverhot


Minä olen niin ihastunut pellavaan, enkä taida olla ainoa. Pellavalakanoita on vilahdellut blogissa jos toisessakin, ja sellaisesta tuplakokoisesta itsekin haaveilen päiväpeittotarkoituksiin. Harmillisen hintaavaa vaan tuo pellava, eikä kaikkea raaski tilata kerralla, joten nyt aloitin vierashuoneen verhoista. Mallasin sekä valkoisia että harmaita, mutta nämä harmaat sopivat minusta ehdottomasti paremmin. Jos olohuoneessa on mustavalkoista, niin vierashuone jatkaa tällä vähän pehmeämmällä valko-harmaalla linjalla. Eivätkä ne onneksi kovin sodi keskenään, vaan hyvin sopivat vierekkäisiin huoneisiin.10 kommenttia:

 1. Pellava on ihana materiaali, kauniit verhot ja värimaailma ylipäätänsä teillä !

  VastaaPoista
 2. Pellavaverhot ovat kyllä ihania. Itse ihastelen äitini turkooseja pellavaverhoja ja vähän vihjeenä sanoin, että jos käyvät kyllästyttämään, voin ne kotiuttaa myös meille.

  VastaaPoista
 3. Me saimme lapsilta pellavaiset lakanat ja tyynyliinat. Ihastuin ikihyviksi niihin! <3
  Ja nuo harmaat verhot ovat tosi kauniit! Tykkään ja tykkäisin! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä pellavaverhot ovat ihanat! Mulla on vaan pellavaliina ja lakanat. Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä lakanat mullakin vielä joskus 😊 Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 5. Itse olen pellavalakanani hankkinut Jotexilta. Lakanoissa on puolet pellavaa ja puolet puuvillaa, muuta puoleen hintaan alekoodilla hinta tuplakokoiselle pussilakanalle jää alle 40e, ja vuoden aktiivisen käytön jälkeen lakanat ovat edelleen loistavassa kunnossa. Ja on ne kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Triinu! Pellavakangasta tilasinkin Jotexilta viime vuonna, kun tein tytön huoneeseen verhoista seinän. Juurikin noin puoleen hintaan tuli tosi halvaksi. Materiaalista en tykännyt yhtä paljoa kuin tulosta H&M:n pestystä pellavasta, mutta ehkä täytyy antaa mahdollisuus niille lakanoille. Ovat paljon edullisemmat kuin nuo henkkamaukan 😊

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!