lauantai 16. tammikuuta 2016

What a wonderful dayLapset lähtivät eilen tädin kyydillä mummolaan viikonlopuksi. Meillä on omituisen hiljaista. Oliskohan yhden kerran aikaisemmin miehen kanssa oltu yö ilman lapsia kotona ja silloinkin meillä vietettiin tupareita eli talo oli täynnä muuta hulinaa. Todella oudolta tuntuu tämä hiljaisuus. Ja yhtäkkiä huomaa sen, miten paljon ohjelmaa nuo lapset tuovat päivään. Vähän väliä joku on vailla jotain. Kummasti jää aikaa itselle, kun ei tarvitse olla vastuussa muista.

Aamulla kävin pari tuntia tanssimassa, sen päälle lähdettiin miehen kanssa käymään kaupungissa. Nyt nautitaan hiljaisuudesta kynttilänvalossa. Illan päälle vielä saunaa, pihvejä ja viiniä.

Ihanaa vaihtelua! 

Mutta silti nyt on jo ikävä lapsia ja heidän mukanaan tuomaa elämää.

P.S. What a wonderful day -juliste on POP-blogien pikkujouluissa Imageroadilta saatu lahja, jonka kehystin tuohon takan kulmalle. Raamiin.fi -sivuilla on niin ihania julisteita, että pakko ehkä tilata muitakin. Tykkään älyttömästi siitä, että ne on painettu vahvalle pahville ja pysyvät siististi hyllyllä/seinällä ilman kehyksiäkin.

10 kommenttia:

 1. Mukavaa iltaa ja viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Nauttikaahan rauhallisesta kahden keskisestä ajasta, kun sitä on tarjolla! Sehän on ihan luxuxta!

  VastaaPoista
 3. Meillä oli myös eilen ilta ja yö aikaa kaksin, lapset lähtivät yllättäin kummatkin yökylään kavereiden luokse. Ihanaa oli kyllä olla vain kahdestaan, mutta kivaa oli saada lapset taas aamulla kotiin.
  Ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat tunnelmalliset ja ISOT kuvat! Hauska tuo juliste! Nauttikaa rauhasta, täällä sunnuntaiaamun härdelli täydessä käynnissä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Illalla meilläkin taas härdelliä koko viikonlopun edestä 😅

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!