sunnuntai 24. tammikuuta 2016

H&M:llä kaikki -10%


Minä se vaan en osaa mennä viikonloppuisin ajoissa nukkumaan. Kello hurahti taas yli puolen yön ja minä vielä kukun kuvankäsittelyn ja leffan kanssa.

Vinkataanpa tässä yön pimeinä tunteina teillekin, että jos ette vielä ole hyödyntäneet H&M:n -10% -kaikesta -tarjousta, niin vielä tämän päivän, su 24.1., ajan ehtii. Tuo kymmenen prosentin ale koskee myös jo alennettuja vaatteita.

Meillä lapset tyypilliseen tapaansa selasivat jo aikaa sitten H&M:n kevätkuvaston läpi ja merkkailivat toiveensa sinne. Nyt alen varjolla aloin tilausta tekemään ja mukaan tarttuikin lopulta paljon kivoja juttuja lasten listojen ulkopuolelta. Nimenomaan tuolta aleosastolta. Yllä olevalle pyjamasetille silmälappuineen jäi hintaa 9€ ja neiti on ihan mielissään. Tarvettakin oli, kun ennestää kaapissa oli vain yksi käytössä ollut pyjama

Alla oleva hihaton collegehuppari lähti kuudella eurolla. Se nyt ei varsinaisesti ollut tarvehankintalistalla, mutta osoittautui tosi mieleiseksi. Sen kaveriksi tilasin parit collegehousut pojalle ihan normaalihintaisesta valikoimasta. Housujen kulutus ekaluokkalaisella pojalla on ihan käsittämättömän suurta ja nämä H&M:n peruscolleget ovat pojalle mieleisiä, edukkaita vaihtoehtoja täyttämään tuota tarvetta. Hyvännäköisiäkin sekä äidin että pojan mielestä.

Sisustuspuoleltakin tilasin vähän jotain. Niistä kuvia erikseen.Loppukevennyksenä kuva pikkuapurista - meidän puolitoista vuotiaasta labbiksesta, joka on kaikessa mukana.


2 kommenttia:

 1. Ihana tuo teidän koiruli <3
  H&M alet koituu mun kohtaloksi, kun itseni lisäksi niistä tykkää myös perheen tytär :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Sanopa muuta, ei ne kovin edullisiksi tule täälläkään... 😅 Mutta saa paljon vastinetta rahalle.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!