keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kurkkukivun karkoitustaTaisin sunnuntaina mainita, että esikoisella on ääni paineessa ja kurkku kipeänä. Näillä oireilla, ilman sen kovempaa tautia mentiin alkuviikko ja neiti kävi tanssitunneillakin (tämä toki saattoi olla virhe...), mutta tänään sai tauti yliotteen ja tytöllä alkoi lämpö nousta. Onneksi tuossa juuri työkaverin kanssa alkuviikosta puhuttiin, miten jäätelö ja kylmä ovat oikeastaan kuumaakin parempia kipeälle kurkulle - niillähän kitarisaleikkauspotilaitakin "hoidetaan", joten eikun kauppaan jätskiostoksille. Sitä kun saa viettää aikaa neljän seinän sisällä autuaan tietämättömänä ulkona vallitsevasta reilun parinkymmenen asteen pakkasesta, maistuu jäätelö oikein hyvin. Ja kummasti alkoi neidin olokin mennä heti parempaan. Yskä ei kuulostanut enää ollenkaan niin pahalta kuin aamulla.

Raikasta loppuviikkoa!


8 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista potilaalle! Nyt onkin hyvä syy nautiskella jätskiä.

  VastaaPoista
 2. Olen muuten lapsesta asti ollut samanlainen, syönyt vai jäätelöä kurkkukivussa ja juonut kylmää. Tehokkaammin toimii ja sen kylmän tehtävä on puuduttaa nielua ja helpottaa nielemistä. Tosin nyt vanhempana olen oppinut juomaan sitä lämmintä ja kuumaa, mutta ei sekään ole oikein tuntunut hyvältä, kun sitten taas tulee niin hiki hattuun. :O

  Paranemisia tytölle ja toivotaan, että olot helpottuu. Nyt saa luvallisesti herkutella jätsikillä. Tosin on liikenteessä hirmuisesti sitä rs-virusta joka meilläkin pyörii nuoremmalla, tosin ei ole ollut kuumetta koko aikana.

  p.s. tsekkaa vuoden parivuotta aikasempia postauksiani niin sieltä löytyy niitä kuvia meidän edesmenneestä labbiksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä kurkkimassa teidän labbiksen kuvia. Ihana koirarotu! ♥

   Poista
 3. Meillä lapsilla on ihan ihmeellinen tyyli pyytää viimeiseksi illalla suuhun jäätä. Tapa on jäänyt just kurkunpääntulehduksesta eli kylmä auttaa laskea laryngiittista tulehdusta :) Tsempit teille.

  VastaaPoista
 4. Kovasti paranemisia teidän tytölle! :)
  Nyt on flunssaa hirveästi liikkeellä, itselläkin alkoi tämä viikko kurkkukivulla. Vauvan puolesta tietysti toivon, ettei meidän perhe saisi pahempia flunssapöpöjä, varsinkaan rs-virusta... :( Se kun vie pienen nopeasti tosi huonoon kuntoon.
  Kaunis malja muuten! :)

  Kauniita pakkaspäiviä sinulle ja toipilaalle sinne! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
 5. Kiitos Emppu! Nyt täällä voidaankin jo hyvin, yskää lukuun ottamatta.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!